• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

ben kahvaltı yapmayı hiç bi zaman sevmedim şimdi zorla klasik yumurta hergün yemekten alerji olcam:) bi iki tane zeytin birazcık peynir ha bide kıslar sabahları aç karnına 21 tane kuru üzüm yiyorum kan yapsın die biri 21 tane hepsinde besmele çek ye yazmış nette bi tatlı kaşığıda bal

canım bende pekmez duydum hergün 1 cay bardağı içilmesi lazımmış dr öyle demiş bi arkadaşa ....

benimde 2 gün gecikti test yaptım negatif çıktı.inşallah vardır bebişim.ikinci olacak ama çok heyecanlıyım çok istiyorum. gebelik testleri hemen sonuç vermeyebiliyor değilmi.evde yapılan.acemi gibi oldum:)) adet olmazsam 5 gün sonra bir daha test yapıcam artık :)

canım negatif çıkan testte bembeyaz mıydı ikinci çizgi çok derinden de olsa gözüküyor muydu??

evet canım salam sosis sanırım sucuk ve pastırmada zararlı akşam araştırdım bayağı bi çiğ köfte az pişmiş etler yasak mesela maydonoz çok az yenicekmiş şaşrıdım bende demir var yeşilli,klerde die habire yemeye çalışıodum

amaaaa kimse bana cevap vermicekmiiiiii .hepinizde hayırlısıyla sağlıklıca doğurursunuz inşallah. bol bol balık yiyelim :)):71:

GÜNAYDIIINNN anaaam ne uykudur buuu.:)kızımla babasını işe gönderdikten sonra koyun koyuna bi yatmışız.oooh.10.30da kalktık.yeni kahvaltı ettik.valla ben peynir hastası bi insan olarak az önce rekorumu kırdım:))1 koca peynirin yarısını yedim.::)))
ya kızlar kahvaltı ile süt içmeyin diolar sizce doru mu?

amaaaa kimse bana cevap vermicekmiiiiii .hepinizde hayırlısıyla sağlıklıca doğurursunuz inşallah. bol bol balık yiyelim :)):71:

17 haziran döllenme tarihim ben 28 haziranda idrar tahlili yaptım ikinci çizgi var yok arasıydı.kan testi yaptırdım 74 çıkınca şoook.yani kısaca eğer kesin biliyorsan döllenme zamanını 10 gün sonra çıkıyo

Son düzenleme:
canım bende pekmez duydum hergün 1 cay bardağı içilmesi lazımmış dr öyle demiş bi arkadaşa ....

canım bende duydum pekmezi ama havalar sıcak ya dokunabilir die düşündüm yoksa içerim ben hiç acımam:) ama inşallah kışıda görücez hamile olarak o zaman bol bol içeriz hem bebek hem biz ısınırız kanlanırız

ben sabahları 2 tane haşlanmış yumurta, 8-10 tane zeytin,kalınca büyük bir dilim beyaz peynir, yarım litre süt, salatalık domates ve roka, nane, fesleğen yiyorum, 1 dilim tam tahıllı ekmek ile beraber :)

sonrada akşama kadar acıkmıyorum :) ama bugün hiç iştahım yok, 1 dilim kek ve yarım litre süt içtim ara verdim kendime , normalde hayatta sabah kahvaltısı yapmazdım, tek başıma masanın başına oturmazdım şimdi bebbiş için yapıyorum işte , sigarayı bile bıraktırdı ya bana, helal olsun ona :)

AMA AMA BEN SANA CEVAP YAZDIM
sen görmemişsin kuzucukkk
dedim ki ikinci çizgi çoook silik de olsa yok mu

ben sabahları 2 tane haşlanmış yumurta, 8-10 tane zeytin,kalınca büyük bir dilim beyaz peynir, yarım litre süt, salatalık domates ve roka, nane, fesleğen yiyorum, 1 dilim tam tahıllı ekmek ile beraber :)

sonrada akşama kadar acıkmıyorum :) ama bugün hiç iştahım yok, 1 dilim kek ve yarım litre süt içtim ara verdim kendime , normalde hayatta sabah kahvaltısı yapmazdım, tek başıma masanın başına oturmazdım şimdi bebbiş için yapıyorum işte , sigarayı bile bıraktırdı ya bana, helal olsun ona :)

canım 2 yumurta çok değil mi yaf??
ben haftada 2 yumurta yiyorum

ilk çizgi silikse test bozuk olabilir bi tane daha alıp yapsan??

canım bnecde ılk cızgının sılık olmaması kan gıbı net kırmızı olmaı gerekıyo bence sen bı daha testt al yap

salam,sosis ve çiğ olarak sucuk yasak, çok iyi pişmiş sucuktanda 2-3 yuvarlar dilimden fazla yemeğin, mangalda pişmiş sucuk hiç yemeyin içi pişmiyor çünkü pazar günü denedim :)

çiğ köfte ve midye dolma manyağı biri olarak biliyorumki bunlarda maalesef yasak,

maydanoz,adaçayı,yeşilçay ostrojen içerdiğinden hamileliğin özellikle son 4 ayında yasak, doğum başlatabiliyor çünkü ve ben şuandada eve sokmuyorum bunları,
derotu anne sütü artırmada inanılmaz etkili şimdiden aklınızda bulunsun,

beyin gelişimi için çinko çok önemli ve deposu kabak çekirdeği, akşamları çitletiyorum güzel oluyor :)

tatlısu balıklarını tercih edin, hamileler için en uygunu uskumru,somon ve alabalıkmış

şimdilik bu kadar geldi aklıma...

17 haziran döllenme tarihim ben 28 haziranda idrar tahlili yaptım ikinci çizgi var yok arasıydı.kan testi yaptırdım 74 çıkınca şoook.yani kısaca eğer kesin biliyorsan döllenme zamanını 10 gün sonra çıkıyo

Back