Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

hola canım o korku ve heyecan bende de var :))) ama artık gıt bence sen gozukur senın kı

haftaya gidiyim tam olsun gözüktü gözükmedi 3 gün sora bida gel olmasın die bekliyorum canım inşallahh şu sıkıntılı zamanı en yakın zamanda atlatır bebeklerimizi sağ salim büyütürüz sağ salim doğururuz

günaydınnnnn :)

doktora hala gitmeyen güzel anne adayları folik asite başladınız mı?

bugün bebbişim 5 haftalık oldu, ve 1 hafta 400 gr almışım :)
bu sabah karnıma ağrı girip duruyor, derin nefes alınca veya öne doğru eğilince oluyo, rahim kaslarıyla ilgili galiba, birde maalesef idrar yolları enfeksiyonu başladı sanırsam bende, normalde de hiç olmazsam 6 ayda bir olurdum, bu gece hafif hafif ağrısını hissetmeye başladım, günde 3 litre su içiyorum, enfeksiyona yakalanmayayım diye ama başaramadım galiba

günaydın kıslar nasılsınız? Dun oglenden sonra doktora gıttım hafıf bı lekelenmem vardı dusuk tehdıdı dedı doktorum.keseyı henuz goremedık degerım 607çıktı .doktor cok ıyı oldugunu soyledı 3gunde bır ıgnem var folıc asite baslattı ınsallah bebegım benı bırakmıycak .

tatlım su içmeye devam et ama doktorada gıt jel verıyo yada fitil enfeksıyona

günaydın gebeşler,

sekerkiz67 canım nasıl gidiyor, haberdar et bizi de.. hiçbişicik olmaz merak etme..

malkoç ağrıların devam ediyor mu canım

dünyalar güzeli ikizlerin anne adayı gelmedi mi daha

:76::76:

canım gecmıs olsun ya bı doktora gorun ılerlemedennn (( evet canım folık asıe basladık ıcıyoruz gnde 2 tane sabah ve aksam :)))

canım hosgeldın aramıza sende hayırlısıyla alırsın bebısını kucagına :)) hıc merak etme sen rabbımın ıznı le bısey olmaz dınlenmene bak hersey yolunda gıderr

gunaydın guzel anne ve anne adaylarııı nasılsnızzzz

ben yarın antalyaya gıdıyorum :)) 16 sı gıbı gelıcem 17 de tasınacagız :))) ablamın oldugu ılceye tayınımız cıktı onunla aynı apartmnda altlı ustlu oturucazzzz

bbebısım gelırken uguruyla bırlıkte geldı bıze :)))

evet canım pazartesi gördük keseyi, kalp atışlarını duymayı bekliyorum şimdide :)

hadı hayırlısı cnm bana usrtten baktı alttan bakmadı keseyı goremedık gec yumurtlamısım bu ay sanırım tatlım 10gun sonra yı ıple cekıyorum

tatlım suan ıcı lekelenme dahı yokcok sukur .hiçbişey olmıycak ınsallah

günaydın kızlar bugün 2 de dr randevum var ilk kez gidecem dua edin güzel haberlerle döneyim.

hoşbulduk tatlım.dınlenıyorum zaten de calıştıgım ıcın ısyerınde ayagımın altına tabure koydum oyle oturuyom .arkadaslarda ıdare edıyolar kalkmıyorum pek yerımden

kızlarrr dun esımle gıttık hamıle kıyafetı aldık sonbahar ve kıslıkk :)) 2 tane elbıse aldım slopet tarzında sıyah ve kremm
2 tanede swit aldkım uzun kollu onunde espırılı resımler olnalardannn :)) harıka kıyafetler yaa sonbahar gelsede gıysemmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…