Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

hoşbulduk tatlım.dınlenıyorum zaten de calıştıgım ıcın ısyerınde ayagımın altına tabure koydum oyle oturuyom .arkadaslarda ıdare edıyolar kalkmıyorum pek yerımden

ıyı canım o zman aman anı hareketler yapma ıyı ıdare edıyolarrrr keske ızın alıp evde dınlensennn

bebişlerimiz şansıyla geliyolar canım gözün aydın bu döneminde ablan da destek olabilecek sana ne güzel

slm kızlar günaydın ya bende çok istiyorum ama bu hamile kıyafetlerinden ama kışlıkları varmıdır ki sonuçta eylülden sonra göbişlerimiz çıkacak inşallah.bu arada yarın doktora gidicem kese gözükür inşallah sabah 9 :da randevum var dua edin de bi aksilik çıkmasın kızlar

canım ınsalalh gorursunnnn hayırlı haberlerını beklıyoruzzz

evet canım ben sonbahar kıs sezonu olanından aldımmm valla dısarsı sıcak demesem gıyıp gezecemm :))

günaydın kızlar nasılsınız
bende 28 haziranda hamile olduğumu öğrendim benide aranıza kabul ederseniz sizlerle bilgi paylaşımında bulunmak isterim..yarın doktor randevum var inş.kese görünür.geçen hafta gittiğimde kese görünmemişti o zaman 5 haftalıktı doktor 1 hafta sonra gel dedi şimdide görünmiycek diye çok korkuyorum

canım hosgeldınnn

canım ne demek aranıza kabul edermısınız aramızdasın tatlımmm hayırlısıyla bebısını kucagınada alırsın ınsalalhh :))
herkezde farklı farklı sanırım ınsalalh gorunur canım

HOŞGELDİN CANIM listeye ekledim seni de

Kese görünür bu sefer merak etme..

Kızlar listemiz 33 kişi oldu maşallah bizeeeee

canım hoşgeldin aramıza tabi ki kabul ederiz.hayırlısı olsun hamileliğin allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

nasılsınız kızlarrrr???
:79::79::79:

günaydın kuzucummm

kızlar bende hiç bulantı yok, sizlerde bulantısı olan var mı?

doktorum dedi ki eğer bulantılı geçecek olsaydı hamileliğin, şimdiden olurdu dedi

tebrik ederim öncelikle rabim kucağına almayıda nasip eyler inşanlah..
bende ilk gittiğimde gmrememişti keseyi idrara sıkış geldedi küçücük nokta gördü tekrar gittiğimde 5 buçuk haflatık dedi ama bu kez kese net görünüyordu inşanlah sende görürsün çok tuhaf bi duygu sonra kesenin içinde bebişi görmek için heyecan yapmaya başladım cuma randevüm var heralde 6 haftayıda tamamlamış olacak allahın izniyle..

günaydın kuzucummm

kızlar bende hiç bulantı yok, sizlerde bulantısı olan var mı?

doktorum dedi ki eğer bulantılı geçecek olsaydı hamileliğin, şimdiden olurdu dedi
bende de hiç bulantı yok kızlarrrr çok şükür bulantısız geçecek galiba
ıyıyız ranacım sen nasılsın datlummm

bende iyiyim canım cicişler almışsın kendine ....
bende dün lastikli pantolon baktım ama tam istediğim gibi bulamadım hamiş mağzalarında warmıdır ???
kızlar benim göbüşüm çabuk şişecek gibi yahuuu....

tatlım benım sat 28 mayısdı ve bende bebgımı goremedım kesesı nı gec yumurtlamış olabılırısn dedı oyuzden korkma yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…