- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
hoşbulduk tatlım.dınlenıyorum zaten de calıştıgım ıcın ısyerınde ayagımın altına tabure koydum oyle oturuyom .arkadaslarda ıdare edıyolar kalkmıyorum pek yerımden
günaydın kızlar bugün 2 de dr randevum var ilk kez gidecem dua edin güzel haberlerle döneyim.
ıyı canım o zman aman anı hareketler yapma ıyı ıdare edıyolarrrr keske ızın alıp evde dınlensennn
kızlarrr dun esımle gıttık hamıle kıyafetı aldık sonbahar ve kıslıkk :)) 2 tane elbıse aldım slopet tarzında sıyah ve kremm
2 tanede swit aldkım uzun kollu onunde espırılı resımler olnalardannn :)) harıka kıyafetler yaa sonbahar gelsede gıysemmmmmm[/QUOT
ogunlerde gelıcek sekercımhayırlısıyla
gunaydın guzel anne ve anne adaylarııı nasılsnızzzz
ben yarın antalyaya gıdıyorum :)) 16 sı gıbı gelıcem 17 de tasınacagız :))) ablamın oldugu ılceye tayınımız cıktı onunla aynı apartmnda altlı ustlu oturucazzzz
bbebısım gelırken uguruyla bırlıkte geldı bıze :)))
günaydın kızlar bugün 2 de dr randevum var ilk kez gidecem dua edin güzel haberlerle döneyim.
kızlarrr dun esımle gıttık hamıle kıyafetı aldık sonbahar ve kıslıkk :)) 2 tane elbıse aldım slopet tarzında sıyah ve kremm
2 tanede swit aldkım uzun kollu onunde espırılı resımler olnalardannn :)) harıka kıyafetler yaa sonbahar gelsede gıysemmmmmm[/QUOT
ogunlerde gelıcek sekercımhayırlısıyla
canım ınsalalh gelecekkk hayırlısıyla :)))
bebişlerimiz şansıyla geliyolar canım gözün aydın bu döneminde ablan da destek olabilecek sana ne güzel
evet canım ya sorma oglumuda zaten onun yanında dogum yapmıstımmmm esım dogu gorevındeydı ben doktor yok dıye annemde kaldımm ablamdada dogumumu yaptımmm :))
slm kızlar günaydın ya bende çok istiyorum ama bu hamile kıyafetlerinden ama kışlıkları varmıdır ki sonuçta eylülden sonra göbişlerimiz çıkacak inşallah.bu arada yarın doktora gidicem kese gözükür inşallah sabah 9 :da randevum var dua edin de bi aksilik çıkmasın kızlar
günaydın kızlar nasılsınız
bende 28 haziranda hamile olduğumu öğrendim benide aranıza kabul ederseniz sizlerle bilgi paylaşımında bulunmak isterim..yarın doktor randevum var inş.kese görünür.geçen hafta gittiğimde kese görünmemişti o zaman 5 haftalıktı doktor 1 hafta sonra gel dedi şimdide görünmiycek diye çok korkuyorum
bende 28 haziranda hamile olduğumu öğrendim benide aranıza kabul ederseniz sizlerle bilgi paylaşımında bulunmak isterim..yarın doktor randevum var inş.kese görünür.geçen hafta gittiğimde kese görünmemişti o zaman 5 haftalıktı doktor 1 hafta sonra gel dedi şimdide görünmiycek diye çok korkuyorum
nasılsınız kızlarrrr???
:79::79::79:
bende de hiç bulantı yok kızlarrrr çok şükür bulantısız geçecek galibagünaydın kuzucummm
kızlar bende hiç bulantı yok, sizlerde bulantısı olan var mı?
doktorum dedi ki eğer bulantılı geçecek olsaydı hamileliğin, şimdiden olurdu dedi
ıyıyız ranacım sen nasılsın datlummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?