ben kahvaltı yapmayı hiç bi zaman sevmedim şimdi zorla klasik yumurta hergün yemekten alerji olcam:) bi iki tane zeytin birazcık peynir ha bide kıslar sabahları aç karnına 21 tane kuru üzüm yiyorum kan yapsın die biri 21 tane hepsinde besmele çek ye yazmış nette bi tatlı kaşığıda bal
sabah kahvaltılarında neler yiyorsunuz ???
benimde 2 gün gecikti test yaptım negatif çıktı.inşallah vardır bebişim.ikinci olacak ama çok heyecanlıyım çok istiyorum. gebelik testleri hemen sonuç vermeyebiliyor değilmi.evde yapılan.acemi gibi oldum:)) adet olmazsam 5 gün sonra bir daha test yapıcam artık :)
amaaaa kimse bana cevap vermicekmiiiiii .hepinizde hayırlısıyla sağlıklıca doğurursunuz inşallah. bol bol balık yiyelim :))
canım bende pekmez duydum hergün 1 cay bardağı içilmesi lazımmış dr öyle demiş bi arkadaşa ....
amaaaa kimse bana cevap vermicekmiiiiii .hepinizde hayırlısıyla sağlıklıca doğurursunuz inşallah. bol bol balık yiyelim :))
ben sabahları 2 tane haşlanmış yumurta, 8-10 tane zeytin,kalınca büyük bir dilim beyaz peynir, yarım litre süt, salatalık domates ve roka, nane, fesleğen yiyorum, 1 dilim tam tahıllı ekmek ile beraber :)
sonrada akşama kadar acıkmıyorum :) ama bugün hiç iştahım yok, 1 dilim kek ve yarım litre süt içtim ara verdim kendime , normalde hayatta sabah kahvaltısı yapmazdım, tek başıma masanın başına oturmazdım şimdi bebbiş için yapıyorum işte , sigarayı bile bıraktırdı ya bana, helal olsun ona :)
canım ne sordun ben daha yeni geldim geçmişi okumdım
canım negatif çıkan testte bembeyaz mıydı ikinci çizgi çok derinden de olsa gözüküyor muydu??
ilk çizgi silikse test bozuk olabilir bi tane daha alıp yapsan??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?