Neden kiiiKatılan arkadaşlara başarılar bende yaptım resimledim ama katılmaktan vazgectim
Vazgeçtim işte biraz kafamı dinlemem lazım belki diğer yarışmayaNeden kiii
Katılmalısın canım eğlence oluyor ne güzelVazgeçtim işte biraz kafamı dinlemem lazım belki diğer yarışmaya
Haklısın da vazgeçtim bu defa isteKatılmalısın canım eğlence oluyor ne güzel
Mm anladım canım sende pro olurdun belki didim di amaHaklısın da vazgeçtim bu defa iste
Nasip işte herseyMm anladım canım sende pro olurdun belki didim di ama
Hiç belli olmuyor canım o işlerTeşekkür ederiimmmmmmm
Güzel bir hediye oldu . Bende dıyodum 1. olurumde pro olurm dıye ama Sağolsunlar anladılar bu kdr güzel tarif arasından 1. olamycağımı
Bir problem mi var canım? Bence de katılmalısın ki fotograflamışsın bile.Nasip işte hersey
Problem çok boşver katilmiycam bu defa iyi değilim hic içimden de gelmiyorHiç belli olmuyor canım o işlerbence tarifin 1. Olabilecek bir tarif şahsen ben bayılırım
Bir problem mi var canım? Bence de katılmalısın ki fotograflamışsın bile.
Teşekkür ederim canım . Hepsi o kdr lezzizz kii yarışma başladııgndan berı haftada 2 kere börek yıyıorumHiç belli olmuyor canım o işlerbence tarifin 1. Olabilecek bir tarif şahsen ben bayılırım
Bir problem mi var canım? Bence de katılmalısın ki fotograflamışsın bile.
Tamam canım. Allah ferahlık versin. Bir sonraki yarışmaya katılırsın :)Problem çok boşver katilmiycam bu defa iyi değilim hic içimden de gelmiyor
Dimi ya ? Canım çektikçe deniyorum Allah affetsinTeşekkür ederim canım . Hepsi o kdr lezzizz kii yarışma başladııgndan berı haftada 2 kere börek yıyıorum
Neden canım hayırdır?Katılan arkadaşlara başarılar bende yaptım resimledim ama katılmaktan vazgectim
Sorma valla hamilelik girmeseydi araya devam ederdimBaşka alan da var ,Ytmz,ve Mazikeen de
Wynonna in pro olmasına da çok sevindim ben ,Onun da bayağı katılımı var,süslü de sunumları var
Proluğun göz kamaştırıcıSorma valla hamilelik girmeseydi araya devam ederdimyenilmelere doyamadim
Proluk icin 2 sene dirsek curuttum buralardaProluğun göz kamaştırıcı
Ben de balık kategorisine katılamamıştım hamilelikten. Kaç haftalıksınız?
Daha çok ekmek yemen lazım diyorsun. Ucunda proluk varsa fırın fırın yerim benProluk icin 2 sene dirsek curuttum buralarda
Dogum yaptim:) 3.5 ay oluyor anca duzeni oturttum da katilabildim
Boşver kuzum ama tadım kaçtı katilmiycamNeden canım hayırdır?
Güzel olmamıştır zatenBoşver kuzum ama tadım kaçtı katilmiycam
Evet kıymalı değildi zatenGüzel olmamıştır zaten
Kıymalı olmazsa güzel olmuyor muEvet kıymalı değildi zaten