- 2 Aralık 2015
- 31.474
- 105.037
Son 3 gün Nevoş ,bu kategoriyi çok merak ediyorum ,o kadar tarif arasından kim 1.olacakGünaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son 3 gün Nevoş ,bu kategoriyi çok merak ediyorum ,o kadar tarif arasından kim 1.olacakGünaydın
Seni gri yapacağız.Bir de madalya takarız.Oh daha ne istersin...HanimKelesimiGetir abla nasılsın. .Bende yeşil olmak istiyorum Nevreste atsınlar beni atasinlar gözün var yerinde
Sürpriz olacak hiç fikrim yok...Son 3 gün Nevoş ,bu kategoriyi çok merak ediyorum ,o kadar tarif arasından kim 1.olacak
Seni gri yapacağız.Bir de madalya takarız.Oh daha ne istersin...
Evettttt
Bende zenginim artıkınnnnn
Günaydın
Günaydın böreksever hatunlar
HanimKelesimiGetir abla nasılsın. .Bende yeşil olmak istiyorum Nevreste atsınlar beni atasinlar gözün var yerinde
Seni gri yapacağız.Bir de madalya takarız.Oh daha ne istersin...
Heee kizzz mendeee mendeeeSon 3 gün Nevoş ,bu kategoriyi çok merak ediyorum ,o kadar tarif arasından kim 1.olacak
Teşekkürler sarışın kızHayırlı olsun kızlar
Sidelya, H E, zms
1.oldugum zamanTeşekkürler sarışın kız
Sana da hediye gelmişti dimi ?
Aa ben bilmiyordum birincilikte proluk hediye edildiğini1.oldugum zaman
Başka alan da var ,Ytmz,ve Mazikeen deHayırlı olsun kızlar
Sidelya, H E, zms
Onlara da hayırlı olsun ben kızlar burda yazınca gördüm onları görmemiştimBaşka alan da var ,Ytmz,ve Mazikeen de
@Mazikeen in pro olmasına da çok sevindim ben ,Onun da bayağı katılımı var,süslü de sunumları var
Teşekkür ederiimmmmmmmHayırlı olsun kızlar
Sidelya, H E, zms
Neden canım benim favorilerimden biri sensin hiç belli olmaz çok güzel tarifin, herkesin ki çok güzelTeşekkür ederiimmmmmmm
Güzel bir hediye oldu . Bende dıyodum 1. olurumde pro olurm dıye ama Sağolsunlar anladılar bu kdr güzel tarif arasından 1. olamycağımı
Ya teşekkür ederim evet hepsi harika ondan baya katılım var maşaallaaahhh .Neden canım benim favorilerimden biri sensin hiç belli olmaz çok güzel tarifin, herkesin ki çok güzel
Rica ederim canımYa teşekkür ederim evet hepsi harika ondan baya katılım var maşaallaaahhh .