Ailenden alacağın tepkiye bağlı biraz daAynen öyle olacak hatta o sonra 5-6 olabilir
Öğlende diyet deyince tost yiyerek mi diyordunBu kategoride benden iş çıkmaz
Sağlıklı kategorilere İnşallah
O kesin ama ben kafaya taktıysam kimseyi dinlememAilenden alacağın tepkiye bağlı biraz da
Çok zayıflamışsın derlerse belki daha inmezsin
Başka yarışmalara İnşallahDaha vaktimiz var.Bir patatesli daha patlatırsın
Hayırlısı olsunBaşka yarışmalara İnşallah
4 ay bile olmamış6 ay olmadı hatta 5 ay bile olmadı
Yandı devreler sen kaç kg o kaç kg 2 eksik 4 fazla 5le çarp 7ye bölBenden 2 kilo düşük ,o zaman ben de 122 kilo muyum
Yaklaşık 6 ay önce benden 4 kilo fazlaydı,şimdi 2 kilo düşük
Dedikten sonra hazırladım, kaptan yoktu bari başlamadan yiyeyim dedim, akşamda ekmek arası döner yedimÖğlende diyet deyince tost yiyerek mi diyordun
Ben 63 küsür ,O 61 küsürYandı devreler sen kaç kg o kaç kg 2 eksik 4 fazla 5le çarp 7ye böl
Bide küsür mü varBen 63 küsür ,O 61 küsür
Yarın ciddi bir spor ve su ikilisi seni bekliyorDedikten sonra hazırladım, kaptan yoktu bari başlamadan yiyeyim dedim, akşamda ekmek arası döner yedim
Sen gel onu bir de diyet yapana sor,tartıda 100 gr eksi bile sevindirik ediyor insanıBide küsür mü varben küsürattan anlamam gel düzleyelim şunu
Yav bak avrat denince jeton dustu senin de nickin farkliydi degil miZeki gadın yapma sen böğrek otur oturduğun yerde
Bacım tüm KK diyette ben hariç fit ve kuğu gibi zarifliğim sayesinde diyet yapmıyorumSen gel onu bir de diyet yapana sor,tartıda 100 gr eksi bile sevindirik ediyor insanı
Az kaldı tabi ki
Ben de yapmıyorum ,kaçamaklarla verdim 7 kiloBacım tüm KK diyette ben hariç fit ve kuğu gibi zarifliğim sayesinde diyet yapmıyorum
Inno Cence idi nickim beni kimse tanımiyi öylede böyledeYav bak avrat denince jeton dustu senin de nickin farkliydi degil mi
Su medeni avrat dikkatimi cekmisti bi araInno Cence idi nickim beni kimse tanımiyi öylede böylede