- 2 Aralık 2015
- 31.474
- 105.037
Hatırladım ben ,bir de sen phily vardı artık gözükmüyor ortalarda ,Onunla da yazışıyordun ,O da mı nick değiştirdi haberin var mı?Inno Cence idi nickim beni kimse tanımiyi öylede böylede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hatırladım ben ,bir de sen phily vardı artık gözükmüyor ortalarda ,Onunla da yazışıyordun ,O da mı nick değiştirdi haberin var mı?Inno Cence idi nickim beni kimse tanımiyi öylede böylede
Vallla masallah canim sanaAz kaldı tabi ki
Senin boyun uzun kesin benden zayıfsın canımVallla masallah canim sana
Kiskanmadim desem yalan olur
Hay Allah razı olsunSu medeni avrat dikkatimi cekmisti bi ara
Bu gidisle boy da ise yaramayacakSenin boyun uzun kesin benden zayıfsın canım
Hahaha kiyamam sana beni kimse tanimiyir kiz zaten 2 yilligim buradaHay Allah razı olsun
Ara vereceğim biraz sonra tekrar devam ederim...Geçerim seni belkiBu gidisle boy da ise yaramayacak
Ben tanıyorumHahaha kiyamam sana beni kimse tanimiyir kiz zaten 2 yilligim burada
Senden 28 gün önce üye olmuşum ,beni de tanımazlar,hiç sesim çıkmazHahaha kiyamam sana beni kimse tanimiyir kiz zaten 2 yilligim burada
Seni tüm kk tanıyorSenden 28 gün önce üye olmuşum ,beni de tanımazlar,hiç sesim çıkmaz
Hadi ya kiz gecme gecen gecene zatiAra vereceğim biraz sonra tekrar devam ederim...Geçerim seni belki
NevooosummmBen tanıyorum
Sen miiiii ah sen varya sennnn sen zaten bu ç...lerin başısinSenden 28 gün önce üye olmuşum ,beni de tanımazlar,hiç sesim çıkmaz
BDV tanımayabilir,unutmuştur ,çoktandır gitmiyorum orayaSeni tüm kk tanıyor
Sen de yerinde sayma o zamanHadi ya kiz gecme gecen gecene zati
Nevooosummm
Sen miiiii ah sen varya sennnn sen zaten bu ç...lerin başısin
Giciştim (kaşınmak) galiba elim alışmış birinden bahsederken mentionlamayaKazen'i neden etiketledin şimdi
Aman orada tanımasınlarBDV tanımayabilir,unutmuştur ,çoktandır gitmiyorum oraya