Kol böreği yaptım
En sevdiğim şeydir kendisi aşk yaşıyoruz azcıkın
Börek börek diye yırtındım katılmasam olmazdı umarım beğenilir bu kadar güzel tarif arasından
he çok şık yerlere gidiyorum ben zaten ama kazıklanmıyorum :)))))) salataya 39 verdiğim bu ikidir neyse özel salata diyelim zayıflatan parası çıkınca hafifledim baya he kız ondan zenginler zayıf sende zenginsin çöp çöp ben fakir bak balık etliyim
Allahim onlar ne guzel çocuklar maşallah nevom benim tanidiklarimin çocukları kendileri burger dan hiç cikmazlar valla cocuklar bilinçli demekki.eee gerek te yok gerci yemek konusunda cok becerikli bi anneleri var hamburgere intiyaclari yok
ya yavrum bende yemek konusunda iyiyimdir sağlıklı beslerim dikkat ederim sebze et meyve saatli öğünlü ama büyük oğlum üniversiteye başlayınca o oto kontrolü kaybettim dışarı da yemeye başladı piza hamburger arada eve bile söylüyor eşek
Canım alışkın olmadıkları için sevmiyorlar
Ağaç yaşken eğilir.Anneleri becerikli değil takıntılıBence çocuk gelişimde beslenme çok önemliBu sebeple burger vs pek bize uygun değil.Çoğu şeyi evde kendim yapıyorum
Tabi arada iskender,kebap yemek için gidilebilir..
çok doğru benim minik hamburger piza yemez sebze ağırlıklı besledik hep büyük oğlanda aynıydı ama büyüyünce dışarı hayatı kötü yola itti pizza hamburger sokaklarda yiyor
çok doğru benim minik hamburger piza yemez sebze ağırlıklı besledik hep büyük oğlanda aynıydı ama büyüyünce dışarı hayatı kötü yola itti pizza hamburger sokaklarda yiyor
ya yavrum bende yemek konusunda iyiyimdir sağlıklı beslerim dikkat ederim sebze et meyve saatli öğünlü ama büyük oğlum üniversiteye başlayınca o oto kontrolü kaybettim dışarı da yemeye başladı piza hamburger arada eve bile söylüyor eşek