Börekler Hazır Yufka ile pratik börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Börek Tarifi''hangisi?

• Ankete Katılan
    720
  • Anket Kapalı .
daha ne istiyosun kızım hem şık bi mekana gittin hem de diyet yapmış oldun:) zenginler ondan mı zayıf ki:)))))

he çok şık yerlere gidiyorum ben zaten ama kazıklanmıyorum :)))))) salataya 39 verdiğim bu ikidir neyse özel salata diyelim zayıflatan parası çıkınca hafifledim baya he kız ondan zenginler zayıf sende zenginsin çöp çöp ben fakir bak balık etliyim

ya yavrum bende yemek konusunda iyiyimdir sağlıklı beslerim dikkat ederim sebze et meyve saatli öğünlü ama büyük oğlum üniversiteye başlayınca o oto kontrolü kaybettim dışarı da yemeye başladı piza hamburger arada eve bile söylüyor eşek

çok doğru benim minik hamburger piza yemez sebze ağırlıklı besledik hep büyük oğlanda aynıydı ama büyüyünce dışarı hayatı kötü yola itti pizza hamburger sokaklarda yiyor

çok doğru benim minik hamburger piza yemez sebze ağırlıklı besledik hep büyük oğlanda aynıydı ama büyüyünce dışarı hayatı kötü yola itti pizza hamburger sokaklarda yiyor
Büyüyünce ne olurlar bilmem ama ben ve kardeşlerim aynı kafadayız yani değişmedikİnşaallah benimkiler de değişmez

Büyüyünce ne olurlar bilmem ama ben ve kardeşlerim aynı kafadayız yani değişmedikİnşaallah benimkiler de değişmez

inşallah tatlım ya valla lise bitene kadar devam etti sonra üniversite arkadaş cevresine uydu kuzum :))))) evelenince eşi adam eder artık :)))

Illa ki oluyor canim disarida ki hamburger pizza cok lezzetli birsey ama sagliksiz.guzel olan ne varsa zaten hepsi zararli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…