Diyette olmasan katılacaksın yaniMaşallah yeni kategori katilsammi bilemedimdiyetteyim ne olack
Teşekkür ederiz Miu'mNevoma ziyarete geldim
Aç aç gelince bi baş dönmesi yaşamadım değil
Tarifler harika
Herkesin ellerine sağlık
Teşekkür ederiz Miu'm
Senden daha hamaratım o yüzden zoruna gidiyorDiyette olmasan katılacaksın yaniBecerebilecek misin
daha ne istiyosun kızım hem şık bi mekana gittin hem de diyet yapmış oldun:) zenginler ondan mı zayıf ki:)))))
Dışarıda sağlıksız zaten
Allahim onlar ne guzel çocuklar maşallah nevombenim tanidiklarimin çocukları kendileri burger dan hiç cikmazlar valla cocuklar bilinçli demekki.eee gerek te yok gerci yemek konusunda cok becerikli bi anneleri var hamburgere intiyaclari yok
Canım alışkın olmadıkları için sevmiyorlar
Ağaç yaşken eğilir.Anneleri becerikli değil takıntılıBence çocuk gelişimde beslenme çok önemli Bu sebeple burger vs pek bize uygun değil.Çoğu şeyi evde kendim yapıyorum
Tabi arada iskender,kebap yemek için gidilebilir..
Büyüyünce ne olurlar bilmem ama ben ve kardeşlerim aynı kafadayız yani değişmedikçok doğru benim minik hamburger piza yemez sebze ağırlıklı besledik hep büyük oğlanda aynıydı ama büyüyünce dışarı hayatı kötü yola itti pizza hamburger sokaklarda yiyor
O kadar uzun dışarda kalmıyoruz.Belki ondan ihtiyaç olmuyovalla doğru sağlıksız hemde çok para ekmek arası yap at çantaya daha iyi
Hani nerede bir börek yap görelimSenden daha hamaratım o yüzden zoruna gidiyor
Büyüyünce ne olurlar bilmem ama ben ve kardeşlerim aynı kafadayız yani değişmedikİnşaallah benimkiler de değişmez
Gerçi Üniversite dönemi mecburen çevreye uyuyorlarinşallah tatlım ya valla lise bitene kadar devam etti sonra üniversite arkadaş cevresine uydu kuzum :))))) evelenince eşi adam eder artık :)))
Illa ki oluyor canim disarida ki hamburger pizza cok lezzetli birsey ama sagliksiz.guzel olan ne varsa zaten hepsi zararliya yavrum bende yemek konusunda iyiyimdir sağlıklı beslerim dikkat ederim sebze et meyve saatli öğünlü ama büyük oğlum üniversiteye başlayınca o oto kontrolü kaybettim dışarı da yemeye başladı piza hamburger arada eve bile söylüyor eşek
Öğrencileri mi yedi yoksa