Börekler Hazır Yufka ile pratik börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Börek Tarifi''hangisi?

• Ankete Katılan
    720
  • Anket Kapalı .
K Kazen Bey
1 saat önce 2 tarife de aramızda kalsın ben sizi tutuyorum yazdınız ,hangisi kol böreği mi,patatesli gelin böreği mi tercihiniz?
Konuların tek ortak noktası varİkiside baklavalık yufka ile yapılmışKazen baklavalık yufka ile yapılan böreği seviyor olabilir mi

O zaman ikisinden birine oy verecek yada yeni gelen baklavalık yufka ile yapılan böreklereŞimdi herkes baklavalık yufka ile börek yapacak
Nevom kazen abi bütün tariflere yazmış ben sizi tutuyom diye :))

Konuların tek ortak noktası varİkiside baklavalık yufka ile yapılmışKazen baklavalık yufka ile yapılan böreği seviyor olabilir mi
O zaman ikisinden birine oy verecek yada yeni gelen baklavalık yufka ile yapılan böreklereŞimdi herkes baklavalık yufka ile börek yapacak
Kızlar hepsine yazdı bende benim tarifime yazdıgını görünce heyecanlanmıştım oysa ki

Aynen öyle ben şimdi farkettimO zaman tüm tarifleri tutuyor
Bunun bir nedeni olabilir mi
Bilmiyom ki,lisabellla abla böyle yazinca acaba bende kazen abi borek mi yapiyo diye düşündüm senin gibi bakalim bir surpriz vardir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…