- 16 Ağustos 2010
- 293.151
- 603.144
- 43
Tabakta kalanları koysa yeterÖğrencileri mi yedi yoksa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabakta kalanları koysa yeterÖğrencileri mi yedi yoksa
OlabilirKonuların tek ortak noktası varİkiside baklavalık yufka ile yapılmışKazen baklavalık yufka ile yapılan böreği seviyor olabilir mi
O zaman ikisinden birine oy verecek yada yeni gelen baklavalık yufka ile yapılan böreklereŞimdi herkes baklavalık yufka ile börek yapacakOlabilir
Kazen yoksa börek mi yapıyor
Nevom kazen abi bütün tariflere yazmış ben sizi tutuyom diye :))O zaman ikisinden birine oy verecek yada yeni gelen baklavalık yufka ile yapılan böreklereŞimdi herkes baklavalık yufka ile börek yapacak
Konuların tek ortak noktası varİkiside baklavalık yufka ile yapılmışKazen baklavalık yufka ile yapılan böreği seviyor olabilir mi
Kızlar hepsine yazdı bende benim tarifime yazdıgını görünce heyecanlanmıştım oysa kiO zaman ikisinden birine oy verecek yada yeni gelen baklavalık yufka ile yapılan böreklereŞimdi herkes baklavalık yufka ile börek yapacak
Aynen öyle ben şimdi farkettimO zaman tüm tarifleri tutuyorNevom kazen abi bütün tariflere yazmış ben sizi tutuyom diye :))
Bana bildirim gelmedi.Şimdi baktım hepsine yazmışHayırlısı bakalımKızlar hepsine yazdı bende benim tarifime yazdıgını görünce heyecanlanmıştım oysa ki
Aksama gelecegim aksamaaaaatevafuk55 öğretmenim bizim börek nerede kaldı
Tamam hadi ekle bekliyorumAksama gelecegim aksamaaaaa
Haci baban evde miiii
Borekleri pisirmisem
Fotolari da cekmisem
Bilmiyom ki,lisabellla abla böyle yazinca acaba bende kazen abi borek mi yapiyo diye düşündüm senin gibi bakalim bir surpriz vardir belkiAynen öyle ben şimdi farkettimO zaman tüm tarifleri tutuyor
Bunun bir nedeni olabilir mi
Heyecan yapıyorlarBilmiyom ki,lisabellla abla böyle yazinca acaba bende kazen abi borek mi yapiyo diye düşündüm senin gibi bakalim bir surpriz vardir belki
B3nim tarif yapilmis yaTamam hadi ekle bekliyorum
Yalnız değilmişim salak salak gülüyodum bende taki patstesli gelin böreğindeki yorumu görene kadarKızlar hepsine yazdı bende benim tarifime yazdıgını görünce heyecanlanmıştım oysa ki
Sunumlar bambaşkaEkle canım sorun olmazB3nim tarif yapilmis ya
Simdi gordum
Aynen şöyle oldum benYalnız değilmişim salak salak gülüyodum bende taki patstesli gelin böreğindeki yorumu görene kadar
Herkese bir heyecan olmuşYalnız değilmişim salak salak gülüyodum bende taki patstesli gelin böreğindeki yorumu görene kadar