- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 31
Üstüne azıcık da kaşar rendele canım, tadından yenmezCok sagol canim bende öyle yaparım,deniycem domates corbasiyla kıtır ekmek birlesimini ay acıktım yine yaa
Maşallah hamarat annenin hamarat kızları işte yaYok canım gözünde büyümesinEğer denemezsen hiçbir zaman yapamazsın Benim kızlar bile gözleme yapıyor...
Hamaratlık dışında cesaretli olmak lazımÜstüne azıcık da kaşar rendele canım, tadından yenmez
Maşallah hamarat annenin hamarat kızları işte ya
MaşallahHamaratlık dışında cesaretli olmak lazım
Onlarda fazlasıyla var...
Mart'ta 13 olacaklarMaşallahyaşları kaçtı?
Ayy çok güzelMart'ta 13 olacaklar
Sağol canım darısı başına inşaallahAyy çok güzel
Kıtır ekmekli kaşar rendeli domates çorbası bacım içtim yanında salata :))) ortam süperdi yemekler enfes ama ne alkol aldım nede yemeklere saldırdım :))) gerçi çok da pahalı mekandı sağolsun buaradan arkadaşlar orayı seçmiş iyiki diyette idim yoksa batardımM misch hahhahaha ayyy yine koptum sesle güldüm
nutella ahhhh ahhh zevkler aynı be ye bir kere bişey olmaz ya ölümlü dünya :))) sonra yemen diyete devam eden
Hee dedım değişiklik olsun . Sevdiceğimle baş harfimz
Hee dedım değişiklik olsun . Sevdiceğimle baş harfimz
Prof. değiştircem . Benı tanıyamasınlar
Niye tanımasınlar gı senin ilk nickin neydi hemHee dedım değişiklik olsun . Sevdiceğimle baş harfimz
Prof. değiştircem . Benı tanıyamasınlar
aaaa Aşk olsun sanaNiye tanımasınlar gı senin ilk nickin neydi hem
En en en en en en ilk nickim Helcın10 du işte :) Adım ortalıkta oldugu için işe gizem kattımEn ilk nickin gı
Hahha bu 2. Nickmi şimdiEn en en en en en ilk nickim Helcın10 du işte :) Adım ortalıkta oldugu için işe gizem kattım
İvetHahha bu 2. Nickmi şimdi