Sizde haklısınız tabi, dengeli dağılım olursa sorun olmaz ama bilemedimOylamada ve tarifler gelmeye başlayınca ağlayanlar olur.Bu adaletsiz bizim tarif basit kaldı vs gibi:)O sebeple hep dengeli kategoriler yapmaya çalışıyoruz:)
Nasıl ayırtabılıyorum ve istediğimizi yapabiliyor muyuz sadece oy kullanıp şöyle bir göz attıgım için biraz geride kalmışım benBir adım atalım :)Tarif ayırtın ve yapmayı deneyin:)
Bana aklınızda olan börek tarifini yazın.Eğer uygunsa yapıyorsunuz.Yoksa birlikte başka tarif buluyoruzNasıl ayırtabılıyorum ve istediğimizi yapabiliyor muyuz sadece oy kullanıp şöyle bir göz attıgım için biraz geride kalmışım ben
Senin işler bitmedi mi:)Aa :)
Gecen sene il katıldıgım yarışma kategorisi
Hayırlısı olsun canım:)Çalışmadığım yerden çıktı.
Hayatımda yufkali börek yapmadım.
Teşekkür ederimBana aklınızda olan börek tarifini yazın.Eğer uygunsa yapıyorsunuz.Yoksa birlikte başka tarif buluyoruz
Tamam siz bilirsiniz:)Teşekkür ederim, birazcık beklemede kalayım katılmak istersem bilgilendiririm canım . şimdiden meraktayım ..
Nevo konu borek degil hazir yufka
Sokak lezzetleri iyi fikirBen fastfood & sokak lezzetleri aldı altında güzel tarifler geleceğini düşünüyorum hala... bir yemeği sadece dünya mutfağı kategorisine sokmak olmaz. Yöresel yemeklerde şerbetli tatlı da geldi etli yemekte vs. Yani güzel farklı bir kategori olabilirditabi benim fikrim
Hoş geldin canım, nasılsın bebiş nasılBeni niye etiketlemediniz? Ben bilmeyeyim mi yerinizi
Milföy kullanabilirsin ama yufka da kullanman şartı ileymiş :)Kizlar ben milfoyden yapsam olur mu?bizim burda dedigim gibi hazir yufka satilmiyo?nevoya yazdim ama size de sorayim sizin icin sorun olur mu?
Milföy kullanabilirsin ama yufka da kullanman şartı ileymiş :)Kizlar ben milfoyden yapsam olur mu?bizim burda dedigim gibi hazir yufka satilmiyo?nevoya yazdim ama size de sorayim sizin icin sorun olur mu?
İyiyiz çok şükür canımHoş geldin canım, nasılsın bebiş nasıl
Himm ama hazir yufka yok kiMilföy kullanabilirsin ama yufka da kullanman şartı ileymiş :)