- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.266
O zaman eskilere devamAma işte bunlar çok az:)
Abla evinde yapmayan Yok sanırım fastfoodAma işte katılım olur mu,oylama adaletli olur mu:)Bakarız canım:)Soğuk Mezeleri mesela ilk defa yaptık:)
Aynen Dünya Mutfağı yaparız:)Hamburgeri belki içine ekleriz:)O zaman eskilere devambirsürü var da hepsi aynı kategoride toplanır mı o var :)
Kendimizi dünya mutfağına saklayalım..
Ama tarif sınırlı canım :)Abla evinde yapmayan Yok sanırım fastfoodhem güzel tarifler de gelecektir tabi arkadaşlarda fikrini söylerse yarışmaya yeni bir heyecan katmış oluruz
Tost çeşitleri de varAma işte bunlar çok az:)
Sandviç,tost ve kanepeler yapabiliriz ama diğeri bana pek mantıklı gelmiyor:)Tost çeşitleri de varkokoreç olabilir bence Turkish fastfood adı altında sonuçta... sokak lezzetleri & fastfood adı altında olursa kategori daha çok katılım olur mesela lahmacun da sokak lezzetleri arasına giriyor.. seyyar da satılan lahmacunlar
Bunlar fastfood mu olur:)Ciğ köfte
Kokoreç
Köfte ekmek
Ayrıca pizza Naggutda var yani düşününce baya tarif çıkıyorAma tarif sınırlı canım :)
Yalnız bunları toplayacağımız bir kategori yok:)Oylama çok adaletsiz olur.Ayrıca pizza Naggutda var yani düşününce baya tarif çıkıyor
Abla olur bence dışarda hazır pratik olarak yapılan herşey fastfood adını da oradan alıyor zaten şinitzel de varBunlar fastfood mu olur:)
Niye, nohut pilav Fastfood sa olur. Bi nevi sokak lezzetleri gibi düşün. El arabalarında satarlar yaBunlar fastfood mu olur:)
Yok canım sayılmaz:)Yani malzemeler arasında milföy kullanılabilir:)Ama hazır yufka mutlaka kullanılmalı:)
Teşekkür ederim hep takip ediyorum katılmak istiyorum ama takipten ileri gidemiyorum nedenseMerhaba hoşgeldiniz.Sizde katılır mısınız?
İşte bence sayılmaz:)Niye, nohut pilav Fastfood sa olur. Bi nevi sokak lezzetleri gibi düşün. El arabalarında satarlar ya
Bir adım atalım :)Tarif ayırtın ve yapmayı deneyin:)Teşekkür ederim hep takip ediyorum katılmak istiyorum ama takipten ileri gidemiyorum nedense
Bu kategori geçsin düşünürüz ama siz Dünya Mutfağına kaydınız:)Abla olur bence dışarda hazır pratik olarak yapılan herşey fastfood adını da oradan alıyor zaten şinitzel de var
Oylamada ve tarifler gelmeye başlayınca ağlayanlar olur.Bu adaletsiz bizim tarif basit kaldı vs gibi:)O sebeple hep dengeli kategoriler yapmaya çalışıyoruz:)iyi madem öyle olsun