Afiyet bal şeker olsun canımBuralardayim bebegim...nohutlu pilavimi da yaptim makineyi bosalttim oturuyorum.
Yeni kategori hayirli ugurlu olsunn kolay gelsinn basarilarr
Hain dom domun biri kapmış nedense senden şüpheleniyorumOooh canım sefan olsun, biz bu yıl başı yalnızız :)
Senin tarif hazırdı zaten
Ahahaha sirf elestirilmemek icin yapmiyorummSen yıne katılmıyor musun canım, bi yapta bende sana puan vereyim
Sagol canim tesekkurler.. sen napicaksin evdesiniz galiba var mi program?Afiyet bal şeker olsun canım
Kalmamış tarif en gözdeler gitmiş ayrıca birinci olan börekte o kendini biliyorYok ebesinin çorabıhangi ara almışlar
Olsun canım tek çocuklu olarak son yılbaşınız çocuğu uyutup keyif yaparsınız birlikte BaşbaşaOooh canım sefan olsun, biz bu yıl başı yalnızız :)
Senin tarif hazırdı zaten
Yok ben degilim oHain dom domun biri kapmış nedense senden şüpheleniyorum
Ahahaha sirf elestirilmemek icin yapmiyorumm
Dermisimm
Biz evdeyiz, kuruyemiş çay meyve ve TV dışında bişey yapmayızSagol canim tesekkurler.. sen napicaksin evdesiniz galiba var mi program?
Olsun canım tek çocuklu olarak son yılbaşınız çocuğu uyutup keyif yaparsınız birlikte Başbaşa
Yok ben degilim o
Biz evdeyiz, kuruyemiş çay meyve ve TV dışında bişey yapmayızsizde planlar ne? yemek yedik, Antep tava biraz isotlu olmuş zor yedik.
Sagol canım, bakalım artık nasıl olur. Şuanda eşim uyuyorbugun temizlik yaptı sagolsun, yemegi de kasaba hazırlatmış
Biz de babanneye gidecegiz...Biz evdeyiz, kuruyemiş çay meyve ve TV dışında bişey yapmayızsizde planlar ne? yemek yedik, Antep tava biraz isotlu olmuş zor yedik.
Allah Allah kim ki oGöreceğiz iki tarif istedim ikisi de yoktu alınmıştı
Konuya ilk yazan iki kişiden şüpheleniyorumAllah Allah kim ki o
Hiç bir fikrim yok canımBiz de babanneye gidecegiz...
Afiyet bal olsun kan olsun bebise...
Bu arada icine ne doguyor kiz erkek :)
Belki oglustan anlarsin ayni belirtilerse belki.
Konuya ilk yazan iki kişiden şüpheleniyorum
Ben nedense baktığım da seni ve
İnşaallah canım Sagol. Sana tarif mi yokBen nedense baktığım da seni vegurtmingotam ı gördüm. Bir de tarifi ayırttım diye yazmış
Şaka bi tarafa sizden birinin kazanmasını çok isterim inşallah şans getirir tarifleriniz
Yok ben degilim o
Biz evdeyiz, kuruyemiş çay meyve ve TV dışında bişey yapmayızsizde planlar ne? yemek yedik, Antep tava biraz isotlu olmuş zor yedik.
Sagol canım, bakalım artık nasıl olur. Şuanda eşim uyuyorbugun temizlik yaptı sagolsun, yemegi de kasaba hazırlatmış
Bilmem ki benim ki basit bi tarif ya iddası yok eve geçince yaparım eksikleri tamamlayıp inşallah bizde kazanırız bi günBen nedense baktığım da seni vegurtmingotam ı gördüm. Bir de tarifi ayırttım diye yazmış
Şaka bi tarafa sizden birinin kazanmasını çok isterim inşallah şans getirir tarifleriniz
Yok ya o bir tarife takmış onu istiyor hepsi duruyorYok ebesinin çorabıhangi ara almışlar