- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.802
Burdayimda bu ne ya hazir hamur boregi mi olurmus:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burdayimda bu ne ya hazir hamur boregi mi olurmus:))
Hahaha bize pis beceriksizler mi diyosun:))Aklıma hiçbirşey gelmedi
Genelde elde açıyorum, becerikliyim ya o yüzden galiba ıh hı hıh dur geldi aklıma telefonun şarjı bitmeden ayırtayım
Maşallah canım, ilk zamanlar öyle gaz sıkıntısı oluyor. Ben oglumda bitkisel damla kullanmıştım gaz için :)İyiyiz çok şükür canım
Gündüz gaz sancısı var, yapışık geziyoruz giremiyorum bakamıyorum buraya, şimdi biraz fırsat bulunca eşeyim dedim, Sen nasılsın? Hamilelik nasıl gidiyor?
Emira SY sormustu oyle dedi :)Himm ama hazir yufka yok kigelsin bakalim nevo ne diyecek
olur niye olmasın, herkes sen gibi hamarat degilBurdayimda bu ne ya hazir hamur boregi mi olurmus:))
Hahaha onu demiyorumda.. ben varya hazir yufkayla tek cesit borek yaparim genelde:))Emira SY sormustu oyle dedi :)
olur niye olmasın, herkes sen gibi hamarat degil
Anladım canımNevo konu borek degil hazir yufkayasadigim sehirde hazir yufka satilmiyoBakuye falan gitmem gerek onun icin
Tonti naber?:)Hahaha onu demiyorumda.. ben varya hazir yufkayla tek cesit borek yaparim genelde:))
Iyilik canim ya senden naber:) katiliyon mu bu kategoriye:))Tonti naber?:)
Nevo ozelden yazmistim sanaAnladım canım
Tepsi böreği miHahaha onu demiyorumda.. ben varya hazir yufkayla tek cesit borek yaparim genelde:))
İyim napiyim:))yedik ictik oglanlari uyuttum saat 12yi bekliyorum kizimla havayi fisek patlatacagiz:)))Iyilik canim ya senden naber:) katiliyon mu bu kategoriye:))
Hoşgeldin canımBeni niye etiketlemediniz? Ben bilmeyeyim mi yerinizi
Olur milfoy niye olmasin? O da hazir degil mi:))İyim napiyim:))yedik ictik oglanlari uyuttum saat 12yi bekliyorum kizimla havayi fisek patlatacagiz:)))
Bakalim milfoyu kabul ederlerse katilirim olmazsa katilamaicam
Gibi:))Tepsi böreği mi
Aaa hosgeldin kiz, ne kadarlik oldunuz? Gozunuz aydin saglicakla anneli babali buyusun minnos:)Beni niye etiketlemediniz? Ben bilmeyeyim mi yerinizi
Olmadi maalesef tonti yufka da olmaliymis oyle dedi nevo:)))Olur milfoy niye olmasin? O da hazir degil mi:))
Ama o yufka değil ki kategori hazır yufkalar:)Olur milfoy niye olmasin? O da hazir degil mi:))
Aaa ciddi misin? Ne bilim o da yufkaya benziyi hazir ya:)Ama o yufka değil ki kategori hazır yufkalar:)
Hayirlisi canim ya olsun.. ben tahmin etmistim hamur isi olacagini:)Olmadi maalesef tonti yufka da olmaliymis oyle dedi nevo:)))