Kız en gözde dediğin 1 tarif onuda almasalar bile sana vermemKalmamış tarif en gözdeler gitmiş ayrıca birinci olan börekte o kendini biliyorkim aldıysa göz kırpsın
O tarifi takan bir ben değilmişim amaYok ya o bir tarife takmış onu istiyor hepsi duruyor
Merhaba hoşgeldiniz.Sizde katılır mısınız?
NedenBen yokum bu kategoride
Olsun ben bu tarifimle de birinci olurum bütün hazır yufka böreklerinde birinci olacağımKız en gözde dediğin 1 tarif onuda almasalar bile sana vermem
Hamileler fastfood yemezO tarifi takan bir ben değilmişim amaablacım ya bir kere de fastfood kategorisi yapsak ne güzel olur
Hadi bakalım hayırlısıOlsun ben bu tarifimle de birinci olurum bütün hazır yufka böreklerinde birinci olacağım
Ama evde yapılsa yer demi ablaHamileler fastfood yemez
Nasip bakalım:)Fastfood 30 tarif çıkar mı:)Ama evde yapılsa yer demi ablaya şu kategoriyi göz ardı etmeyin çok güzel yçtarifler gelecektir
Sürpriz yaptıkBu kadar kolay bir kategori beklemiyordum
Katılmayanı mıhlarım
Bence yurt dışında da fastfood yiyecekler fazla bilen bilir bence kategoriye katılmak isteyen bulur son yarışmada 19 kişi vardı şöyle bir bakınca yemek sayfalarına bence o kadar tarif çıkar bi arkadaşta sokak yemekleri demişti hemen hemen benziyorNasip bakalım:)Fastfood 30 tarif çıkar mı:)
Hazır makarnayı yapan bunuda yaparSürpriz yaptıkAynen katılmayanlara özel bildirim gönderilecek. Börek yapamıyor diye
Ama işte katılım olur mu,oylama adaletli olur mu:)Bakarız canım:)Soğuk Mezeleri mesela ilk defa yaptık:)Bence yurt dışında da fastfood yiyecekler fazla bilen bilir bence kategoriye katılmak isteyen bulur son yarışmada 19 kişi vardı şöyle bir bakınca yemek sayfalarına bence o kadar tarif çıkar bi arkadaşta sokak yemekleri demişti hemen hemen benziyor
Teşekkürler canımHazır makarnayı yapan bunuda yapar
Beğendim ben valla güzel seçim
Ben katılırım çok cümbüşlü olur yeniliklere açığızBence yurt dışında da fastfood yiyecekler fazla bilen bilir bence kategoriye katılmak isteyen bulur son yarışmada 19 kişi vardı şöyle bir bakınca yemek sayfalarına bence o kadar tarif çıkar bi arkadaşta sokak yemekleri demişti hemen hemen benziyor
Sınırlama getirilirse olur tabiki :)Ama işte katılım olur mu,oylama adaletli olur mu:)Bakarız canım:)Soğuk Mezeleri mesela ilk defa yaptık:)
Ama işte bunlar çok az:)Sınırlama getirilirse olur tabiki :)
- Döner ekmek
- Hamburger
- Kumpir
- Kumru
- Tantuni
- Nohut pilav
- Midye dolma
- ciğer ekmek
Geneli etli zaten olur bence