• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Oylamada ve tarifler gelmeye başlayınca ağlayanlar olur.Bu adaletsiz bizim tarif basit kaldı vs gibi:)O sebeple hep dengeli kategoriler yapmaya çalışıyoruz:)
Sizde haklısınız tabi, dengeli dağılım olursa sorun olmaz ama bilemedim :KK53:

Bir adım atalım :)Tarif ayırtın ve yapmayı deneyin:)
Nasıl ayırtabılıyorum ve istediğimizi yapabiliyor muyuz sadece oy kullanıp şöyle bir göz attıgım için biraz geride kalmışım ben :olamaz::KK48:

Nasıl ayırtabılıyorum ve istediğimizi yapabiliyor muyuz sadece oy kullanıp şöyle bir göz attıgım için biraz geride kalmışım ben :olamaz::KK48:
Bana aklınızda olan börek tarifini yazın.Eğer uygunsa yapıyorsunuz.Yoksa birlikte başka tarif buluyoruz;)

Ben fastfood & sokak lezzetleri aldı altında güzel tarifler geleceğini düşünüyorum hala... bir yemeği sadece dünya mutfağı kategorisine sokmak olmaz. Yöresel yemeklerde şerbetli tatlı da geldi etli yemekte vs. Yani güzel farklı bir kategori olabilirdi o_O tabi benim fikrim :olamaz:

Bana aklınızda olan börek tarifini yazın.Eğer uygunsa yapıyorsunuz.Yoksa birlikte başka tarif buluyoruz:KK66:
Teşekkür ederim :KK200:, birazcık beklemede kalayım katılmak istersem bilgilendiririm canım . şimdiden meraktayım ..

Ben fastfood & sokak lezzetleri aldı altında güzel tarifler geleceğini düşünüyorum hala... bir yemeği sadece dünya mutfağı kategorisine sokmak olmaz. Yöresel yemeklerde şerbetli tatlı da geldi etli yemekte vs. Yani güzel farklı bir kategori olabilirdi o_O tabi benim fikrim :olamaz:
Sokak lezzetleri iyi fikir:KK66:

Back