- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederiz canım,etiketleriz merak etmeBirinciyi tebrik ediyorum kuzular emeklerinize sağlık hepinizin evet geldik mi yeni kategoriye beni de etiketlemeden geçmeyin sakın haaaaaaaabugün dışarda olucam hep dışarıdayken açılıyor bu konular
Canımmmm bebek nasıl iyimisiniz ikinizde canınız bişey istiyor mu geleyim yapayımTeşekkür ederiz canım,etiketleriz merak etme
Emeğinize sağlık hakettiniz :)Cok tesekkur ederim kizlar elleriniz dert gormesin
@BeyazOrkidem
@leylaklila
@carpathia
@hayalperest_81
@kokulusabun
@CKbeautyandsheer
@tozlutarihkokusu
@Tikkabilla
@stanki
@kulkedisi30
@-SUHAN-
@arsenol
@changelife
@selinyrbkn
@FURKER
@Lisabella
@Kajmery34
@memure09
@wendy-
@GCA
@solmez
@askrhpozitif
@lingen
@Kelebekcikk34
@sangetrose
@liliport
@Kaswa_
@pinkstrap
@PembeLokum
@Sweetyy83
@Orkidee0238
@Hicoloji
@Zerosima
@Birakitamolsa
@Phoenix_32
@Fleur de lys
@Pembepanterr
@H E
@gulenyuzumsunsen
@adalinurcan
@Ytmz
@milas1625
@Emira SY
@Hifaa
@Hayatinanlamisensin
@Mcada
@klbk33
@utopikuye
@Nurumcan94
@stitch
@Bogazmanzarasi
LeylaKaya
@Hiranur83
@Nurush
@Turan16
@cokguzelolsun
@zeynoc17
@Judy_K
@brn88
@pembecanavar
@miyaww__
@Dahliadivin
@LoveToLove1
@Senden Gelen
@_happy_mom_
@Amarylliss
@Krmzblk
@sosyal bukalemn
@istanbul012
@honey bunch
@duskapani
@Meggiee5
@iggyzo
@EnisaE
@Gece_kusuuu
@Denis kizi
@MevsimlerGibisin
@Raheee
@Dlrsty
@Berensu85
@Azra Zeynep
@hulya02
@muallime7285
Seninde ellerine sağlık canimbana oy veren bacilarim, oy veren parmaklariniz dert gormeye..: )
@xoxmrxuxm
@burcu29
@nes_han
ada81
@hacerx70
@SchonerDuft
@BlancKahkul
@Processes
@Hannaz
@Scss94
@Elos_13
@nymphedoraa
@Alissamel
@Chocolata_zeynep
@Mau63
@Irenasun
@Seymaaao
@Hulyaylmzalp
@cnsdlk
@Damdamakam
@ihracat
@Bsz1903
Neden canım sancın mı vAr Allah yardımcınız olsun Allah sağsalim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahYatışım yapıldı dua edin nolur
Aa neden daha var diyordun sorun mu var dogum icin mi.. Allah yardimcin olsun canim.Yatışım yapıldı dua edin nolur
iyi olmuş canım bende farmasinin bi ürününü görmüştüm bakır kabını temizliyordu aynı seninki gibi ama yazmadım halletmişsindir diye bu ürünü de duydum demek işe yarıyormuşNevreste hani bir fotoğraf paylaşmıştım ya kurabiye standında meyve sunumu yaptığım için kararmalar olmuştu nasıl çıkar diye danışmıştım o lekeleri çıkardım
@yasminsay gurtmingotam
bende su lekeleri için banyoda mutfakta filan ucuz bulaşık makinası parlatıcısı kullanıyorum duş başlığında musluklarda çok güzel parlıyor lekeler gidiyor ama kabin cam olduğundan tamamiyle gitmiyor az da olda kalıyor kireç lekesiAynı urun mu Nevros, banada lazım, düş başlığında da işe yarar mı?
İyiyiz canım, çok sagol. Bişey istemiyor :)Canımmmm bebek nasıl iyimisiniz ikinizde canınız bişey istiyor mu geleyim yapayım
Rabbim saglıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin canım. Dogumun kolay ve sorunsuz geçsin inşallahYatışım yapıldı dua edin nolur
Canım hayırla sağlıkla gelsin bebiş gelecekse ama hemen korkma kanamada yatış verip doğuma almadıklarıda oluyor hakkınızda hayırlısı olsun. İsmin ne senin için Yasin okuyalımKanamam başladı o yüzden yatırdı
Ne bilem giz ciciler giyip gelince taniyamadimYenimi çok büyük hakaret sayarım bunu ilk üyeliğim 2013
Cok tesekkur ederimBirTutamMutluluk20 vallahi harika bir börek yapmışsınız. Diğerleri de güzel ama sizin ki açık ara önde.
Tesekkur ederim canimBirinciyi tebrik ediyorum kuzular emeklerinize sağlık hepinizin evet geldik mi yeni kategoriye beni de etiketlemeden geçmeyin sakın haaaaaaaabugün dışarda olucam hep dışarıdayken açılıyor bu konular
Hakettigimi dusunub oyladiginiz icin tesekkurlerEmeğinize sağlık hakettiniz :)
Allah sagsaglim kucagina almayi nasip etsin en hayirli sekilde canim.Yatışım yapıldı dua edin nolur
Hayirlisi olsun canim.dogacaksa da haftan guzel merak etme senKanamam başladı o yüzden yatırdı
Allah yardımcın olsun.Yatışım yapıldı dua edin nolur
Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin canımBize haber veririsinKanamam başladı o yüzden yatırdı