Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Birinciyi tebrik ediyorum kuzular emeklerinize sağlık hepinizin evet geldik mi yeni kategoriye beni de etiketlemeden geçmeyin sakın haaaaaaaabugün dışarda olucam hep dışarıdayken açılıyor bu konular
Birinciyi tebrik ediyorum kuzular emeklerinize sağlık hepinizin evet geldik mi yeni kategoriye beni de etiketlemeden geçmeyin sakın haaaaaaaabugün dışarda olucam hep dışarıdayken açılıyor bu konular
Nevreste hani bir fotoğraf paylaşmıştım ya kurabiye standında meyve sunumu yaptığım için kararmalar olmuştu nasıl çıkar diye danışmıştım o lekeleri çıkardım @yasminsaygurtmingotam
iyi olmuş canım bende farmasinin bi ürününü görmüştüm bakır kabını temizliyordu aynı seninki gibi ama yazmadım halletmişsindir diye bu ürünü de duydum demek işe yarıyormuş
bende su lekeleri için banyoda mutfakta filan ucuz bulaşık makinası parlatıcısı kullanıyorum duş başlığında musluklarda çok güzel parlıyor lekeler gidiyor ama kabin cam olduğundan tamamiyle gitmiyor az da olda kalıyor kireç lekesi
Canım hayırla sağlıkla gelsin bebiş gelecekse ama hemen korkma kanamada yatış verip doğuma almadıklarıda oluyor hakkınızda hayırlısı olsun. İsmin ne senin için Yasin okuyalım