Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
iyi olmuş canım bende farmasinin bi ürününü görmüştüm bakır kabını temizliyordu aynı seninki gibi ama yazmadım halletmişsindir diye bu ürünü de duydum demek işe yarıyormuş
bende su lekeleri için banyoda mutfakta filan ucuz bulaşık makinası parlatıcısı kullanıyorum duş başlığında musluklarda çok güzel parlıyor lekeler gidiyor ama kabin cam olduğundan tamamiyle gitmiyor az da olda kalıyor kireç lekesi
ajgjjffjohgg Lazımdır her eve ,her anneye babaya Uğraşır hayat şartlarında zorlukla Ne tatlıdır ,güzeldir Allah nazardan saklaya Yapar diyetini bilgilidir her konuda Azmin ne güzel örneğisin sen Lunya
Canım hayırla sağlıkla gelsin bebiş gelecekse ama hemen korkma kanamada yatış verip doğuma almadıklarıda oluyor hakkınızda hayırlısı olsun. İsmin ne senin için Yasin okuyalım
Açıklığım var canım sancım da çıktı 33+3 çıkıyor ultrason da yeni yapıldı ciğer geliştirici. Annem ankaradan gelecek bilet bulamıyor kaynanam dibimde yarın gelsem olur mu diyor valla rabbim kimseye muhtaç etmesin yedeklerden anneme bilet ayarlama çalışıyoruz
Şu an TV açık,çocuk ses çıkarıyor olmaz,ilham perilerim kaçtıAma müsait olunca yazarım. Aklıma Kemal Sunal ın at yarışı kuponu doldurduğu minübüs geldi,siz de bana uygun ortam bulun şiir istiyorsanız