- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Sagolasin kaynanacimBirTutamMutluluk20 tebrik ederim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagolasin kaynanacimBirTutamMutluluk20 tebrik ederim canım
Kategoriye bağlıTabii yetenek var belli :)
Kategori için hazırmısınız heran gelebilir hissediyorum
Oyle bir sey olmustur canim ya tahmin ettim. Sakasina takildimGozumden kacmis ya da begenip de sonradan yorum yazarim dediysem unutmus ola bilirim kuzu kusura galma
Anlayisli kuzu seniOyle bir sey olmustur canim ya tahmin ettim. Sakasina takildim
Artik cok gecadresi verdim hediye siparis edildi bilemNevreste azerin diyor ki hediyeyi deynepe yollayın ,ben Ondan alırım diyor,benim adres var sende bana yollanacak hediye ha,unutma
sorma unluler sardi cevremiartikin aliriz biişler bakamSen ünlü oldun artık,reklamlarda oynuyon,paraya para demezsin ,madalyanı kendin alırsın tek başına kendin takarsın
Gelmesi 2 haftayı bulur Ablanın kapısının önünde nöbet tutayımArtik cok gecadresi verdim hediye siparis edildi bilem
Abla degil yalniz erkek kardesGelmesi 2 haftayı bulur Ablanın kapısının önünde nöbet tutayım
Neyse dayak neyin yerim belki vazgeçtimAbla degil yalniz erkek kardes
farmasi’ den çelik parlatıcı almıştım onu denedim o çizince bıraktım bu ürün mucize gibi bi şeyiyi olmuş canım bende farmasinin bi ürününü görmüştüm bakır kabını temizliyordu aynı seninki gibi ama yazmadım halletmişsindir diye bu ürünü de duydum demek işe yarıyormuş
bende su lekeleri için banyoda mutfakta filan ucuz bulaşık makinası parlatıcısı kullanıyorum duş başlığında musluklarda çok güzel parlıyor lekeler gidiyor ama kabin cam olduğundan tamamiyle gitmiyor az da olda kalıyor kireç lekesi
Neyse dayak neyin yerim belki vazgeçtim
Farmasinin firin temizleyicisi harikafarmasi’ den çelik parlatıcı almıştım onu denedim o çizince bıraktım bu ürün mucize gibi bi şey
Kanamam başladı o yüzden yatırdı
Senin reklam ne zaman cikacakevdekilere hava atcam da bu kizi taniyorum diyesorma unluler sardi cevremiartikin aliriz biişler bakam
ajgjjffjohgg
Lazımdır her eve ,her anneye babaya
Uğraşır hayat şartlarında zorlukla
Ne tatlıdır ,güzeldir Allah nazardan saklaya
Yapar diyetini bilgilidir her konuda
Azmin ne güzel örneğisin sen Lunya
İsmim emel allah razı olsun herkesten çok küçük daha ciğer geliştirici yeni yapıldı inşallah biraz dayanır bebeğimCanım hayırla sağlıkla gelsin bebiş gelecekse ama hemen korkma kanamada yatış verip doğuma almadıklarıda oluyor hakkınızda hayırlısı olsun. İsmin ne senin için Yasin okuyalım
Sende bebeğine İnşirah oku kuzum Allah yardımcın olsunİsmim emel allah razı olsun herkesten çok küçük daha ciğer geliştirici yeni yapıldı inşallah biraz dayanır bebeğim
Benimkiler 32 haftalik dogmuslardi canim.en fazla 1 gun dayansa yeter o da olmazsa yine sorun olacagini dusunmuyorumİsmim emel allah razı olsun herkesten çok küçük daha ciğer geliştirici yeni yapıldı inşallah biraz dayanır bebeğim
Açıklığım var canım sancım da çıktı 33+3 çıkıyor ultrason da yeni yapıldı ciğer geliştirici. Annem ankaradan gelecek bilet bulamıyor kaynanam dibimde yarın gelsem olur mu diyor valla rabbim kimseye muhtaç etmesin yedeklerden anneme bilet ayarlama çalışıyoruzAllah yardımcın olsun canım.Benim kızım da 32 haftalık doğduBelki iğnelerle ertelenebilir doğum ,hakkında hayırlısı olsun.
Şiki şiki baba ayni ayni yama alek bulek buli : DŞu an TV açık,çocuk ses çıkarıyor olmaz,ilham perilerim kaçtıAma müsait olunca yazarım.
Aklıma Kemal Sunal ın at yarışı kuponu doldurduğu minübüs geldi,siz de bana uygun ortam bulun şiir istiyorsanız