- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
Amin canim cok sagol.. bilir misin Ankarayi?1 ay önce Ankaradaydım İncirli de :)
İnşaAllah Allah gönlünüzdeki murada hayırlı zamanda kavuştursun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim cok sagol.. bilir misin Ankarayi?1 ay önce Ankaradaydım İncirli de :)
İnşaAllah Allah gönlünüzdeki murada hayırlı zamanda kavuştursun
8 yıl yaşadım orda sen neresindesin :)Amin canim cok sagol.. bilir misin Ankarayi?
aydınlıkevler de oturuyoruz iş de iskitlerde.8 yıl yaşadım orda sen neresindesin :)
Keçiören, Sincan birde Sitelerde oturdum Battalgazi mah. İlk orda oturduk :)aydınlıkevler de oturuyoruz iş de iskitlerde.
sen nerde yaşadın burda?
Konya nerden çıktı iş dolayısıyla mı?Keçiören, Sincan birde Sitelerde oturdum Battalgazi mah. İlk orda oturduk :)
Aydınlıkevlerde Meşhur Peynirci de çalıştım ben :)aydınlıkevler de oturuyoruz iş de iskitlerde.
sen nerde yaşadın burda?
Evlendim eşim buralı :)Konya nerden çıktı iş dolayısıyla mı?
Aydınlıkevlerde Meşhur Peynirci de çalıştım ben :)
çok gitmedim oraya sevmezdim 3 4 anca gitmişimdir kapandı zaten kasadaki kızlardan da hiç hoşlanmazdım kızz yoksa senmiydiiinEvlendim eşim buralı :)
Nasibinde varsa gidiliyor başka şehire ben 2008 yada 2009da çalışmıştım 1 ay kadar :) Çankaya şubeden gelmiştim oraya :) 18 yaşındaymışım o zaman daha :)çok gitmedim oraya sevmezdim 3 4 anca gitmişimdir kapandı zaten kasadaki kızlardan da hiç hoşlanmazdım kızz yoksa senmiydiiin
sevdiğinin yanına gittin yani.. düşünüyorum da bir başka şehirde olsaydı evlenir miydim diye? çıkamıyorum işin içinden
bende 2009 da 30umdaydım ama o zamanlar gitmedim demek sen değilmişinNasibinde varsa gidiliyor başka şehire ben 2008 yada 2009da çalışmıştım 1 ay kadar :) Çankaya şubeden gelmiştim oraya :) 18 yaşındaymışım o zaman daha :)
Günaydın gelmişsin
Günaydın gelmişsin
Daha enden çıkmadık eşimi bekliyorum gireyim bir bakayım dedim artık geliyor heralde ben yokken gelir kategoriBenim uykum var ,belki Kazen Emmim gelir dedim ama O da gelmiyor
Değilimdir ya ben olsam aklında kalırdım kokoşluğumlabende 2009 da 30umdaydım ama o zamanlar gitmedim demek sen değilmişin
hayırlı yolculuklarDaha enden çıkmadık eşimi bekliyorum gireyim bir bakayım dedim artık geliyor heralde ben yokken gelir kategori
Sizde iyi seçmelerhayırlı yolculuklar
Nasip belki bizde yetişemicez hele ben elektrikler giderseSizde iyi seçmeler
İşine gelmiyor olabilir yoksa çok güzel etiketlersinHaa aklıma gelmişken ben de bana oy verenlere teşekkür ederim
O kadar kişiyi nasıl etiketleyeyim
Kedinin ciğer beklediği gibi bekliyorumNasip belki bizde yetişemicez hele ben elektrikler giderse
bence boşa bekliyoruz önce konular taşınıyor Nevreste gelmedende açılmayabilirKedinin ciğer beklediği gibi bekliyorum
Degerli oylariniz icin cooook tesekkur ederim.
@Mune
@AzRASILAM
@kaju
@komagene
@svdedis
@DegisikRuhHali
@N e V a
@balpamuk
C A N O
@nursevdi
@storyteller
@askbahcem