- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
ahahah bana şarkı da yazabilir yar sinemmi sinemmiBana şarkı söylemişti şimdi ikincisi külfet olabilir
LEYLİM LEY YAR LEYLİM LEY YAR
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahahah bana şarkı da yazabilir yar sinemmi sinemmiBana şarkı söylemişti şimdi ikincisi külfet olabilir
LEYLİM LEY YAR LEYLİM LEY YAR
Neymis aklina gelen canimgeçmiş olsun canım...
aman Allahım aklıma gelen şey olabilir miii
Oglani goturduk goz doktoruna enfeksiyon dedi ilac yazdiOrda sağlık ocağı falan yokmu..
Kayınvalideni çağır gelsin çocuklara baksın sende oğlanı al hastaneye git
Sen gebelik topiğindeydin değil mi Bu sevimli minik maşaAllah senin galiba Sinem hele anlat kimsin kimlerdensinahahah bana şarkı da yazabilir yar sinemmi sinemmi
Kendini de ihmal etme o çocuklara lazımsın sen hastalanırsan kim bakacak Allah korusunNeymis aklina gelen canim
Oglani goturduk goz doktoruna enfeksiyon dedi ilac yazdi
gebe olma ihtimalin iyi korunuyor musunz?Neymis aklina gelen canim
Oglani goturduk goz doktoruna enfeksiyon dedi ilac yazdi
Giz sen Piraye misin yoosam?Kendini de ihmal etme o çocuklara lazımsın sen hastalanırsan kim bakacak Allah korusun
Bak kategori başlayacak sunum sözünü unutma ben seni tuttum
Yok yok olmamam gerekgebe olma ihtimalin iyi korunuyor musunz?
sadece ora olsa iyi ben heryerdeyim :) ankaradayım kızım o evet 2009 doğumlu bu güççük hali :) seeen?Sen gebelik topiğindeydin değil mi Bu sevimli minik maşaAllah senin galiba Sinem hele anlat kimsin kimlerdensin
canım ihmal etme o zaman bir görün sen?Yok yok olmamam gerek
Aslinda ben uzun suredir boyleyim kuzu
Çok saol canım teşekkür ederim :)Tebrik ederim canım süpersin
Ayrıca ervanazlim canım senin böreğin de çok güzel görünüyor ikisi arasında kalmıştım :) seni de tebrik ederim ellerine sağlık
BilmiyomuydunGiz sen Piraye misin yoosam?
Cok tesekkur ederim canimTebrik ederim canım süpersin
Ayrıca ervanazlim canım senin böreğin de çok güzel görünüyor ikisi arasında kalmıştım :) seni de tebrik ederim ellerine sağlık
Yooben de bu yeni arkadas kim diyorumBilmiyomuydun
MaşaAllah 10 yaşında kızın şuansadece ora olsa iyi ben heryerdeyim :) ankaradayım kızım o evet 2009 doğumlu bu güççük hali :) seeen?
Yenimi çok büyük hakaret sayarım bunu ilk üyeliğim 2013Yooben de bu yeni arkadas kim diyorum
Biz bekledikçe akşamı bulur açılmasıyeni kategori açıklanacak ya onu bekliyorum
Masallah Allah bagislasin kuzulari...MaşaAllah 10 yaşında kızın şuan
Bebekmi istiyosun sen :)
Beeeeeeennnn hmm bende 1 erkek emanetimiz var 3 yaşında :) Gonyadayım
1 ay önce Ankaradaydım İncirli de :)Masallah Allah bagislasin kuzulari...
Evet nasipse 2.istiyoruz gibi:)
Konya yakin buraya:)