- 16 Ağustos 2010
- 293.163
- 603.163
- 43
Hayır tabi kiBildimmi bildimmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır tabi kiBildimmi bildimmi
Buna en çok katilanlarda dâhil mien led yarışıyor gibi
Ama sıra ile yapmıyoruz:)Açtığım konulara baktım, hazır yufka dan sonra çorba yapmışız. Demek ki sırası gelmiş
Abla bence göz ardı etmeyin mükemmel tarifler gelir kk üyeleri kesinlikle hangisine oy vereceğini şaşırır çekişmeli bir kategori olurNasip canım belki bir ara yaparız:)
O mesajda vurgu önemliydi ondan olabilir
Patlıcan 12 lira olmuş yaa. Ispanak 6 pırasa 6 domates de 6. Salatalık 7Eşim bugün pazara gitti biraz düşmüş dedi:)
Sagolasin canimhemi dr citir citir kirdimBirTutamMutluluk20 tebrik ederim kuzuuuu seytanin bacagini kirdin sonundaaaass:))
Burasi kk kuzu hepisi kadinlar tabi ki susu severizgulu ayrica severiz malum hayatimizda odun kocalar varDedim ilk gördüğümde çok ama çok süslü olmuş dedim ama çok güzel kıvrım olmuş güller dedim
Ama çok fazla süslü olunca oy verenin olmayacağını düşündüm
Ben sunum konusunda iyi değilim ama gerçekten çok süslü ve güzel olmuştu :))
Havani yesinlerEvet hergun mutlaka 1 kez soyluyorsun
Canım aslında yöresel yemeklerde o tarz bir kategori oluyor.Sarma-dolma-içli köfte-mantı-iskender-tantuni-baklava-künefe -pide vs... diyelim yani bundan daha iddialı tarif yok zaten:)Abla bence göz ardı etmeyin mükemmel tarifler gelir kk üyeleri kesinlikle hangisine oy vereceğini şaşırır çekişmeli bir kategori olur
Bir sene geçince ve kış aylarında yapıyoruz ama degil mi? Bu ay olmazsa diger ay olurAma sıra ile yapmıyoruz:)
Mevsim dışı sebze almadığım için diğerlerini bilmiyorum sadece pırasa-ıspanak-karnabahar-brokoli-kereviz için söyledim:)Patlıcan 12 lira olmuş yaa. Ispanak 6 pırasa 6 domates de 6. Salatalık 7
18 lira sadece domatese verdik
Ramazan öncesi diyelim:)Bir sene geçince ve kış aylarında yapıyoruz ama degil mi? Bu ay olmazsa diger ay olur
O zaman bir kereliğine adını öyle değiştirelim :) dünya mutfağından da gelir tarifler belkiCanım aslında yöresel yemeklerde o tarz bir kategori oluyor.Sarma-dolma-içli köfte-mantı-iskender-tantuni-baklava-künefe -pide vs... diyelim yani bundan daha iddialı tarif yok zaten:)
Güzel fikir niye olmasın:)
O zaman yeni kategori y ile başlıyorsa, başlık yemek Yani herkes ne isterse onu yapacak
Buzluk tarifleriRamazan öncesi diyelim:)
Pizza ,hamburger ,paella var:)Başka iddialı ne olabilir:)O zaman bir kereliğine adını öyle değiştirelim :) dünya mutfağından da gelir tarifler belki
Yarın olabilir canım:)Ne zaman geliyo yeni kategoriiiii
Size beyin jimnastiği yaptırıyorumBuzluk tarifleri
Brüksel lahana 3 liraya düşmüşMevsim dışı sebze almadığım için diğerlerini bilmiyorum sadece pırasa-ıspanak-karnabahar-brokoli-kereviz için söyledim:)
Anladım canım, en iyisini yapıyorsun :)Mevsim dışı sebze almadığım için diğerlerini bilmiyorum sadece pırasa-ıspanak-karnabahar-brokoli-kereviz için söyledim:)
Öyle olsun bakalım :)Ramazan öncesi diyelim:)