- 16 Ağustos 2010
- 293.164
- 603.164
- 43
Tabi ki kaçar mıBaaa 1.liğini de vurgulumadan geçmemişsin Nevoş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi ki kaçar mıBaaa 1.liğini de vurgulumadan geçmemişsin Nevoş
Evet hergun mutlaka 1 kez soyluyorsunÇok zeki olduğunu söylemiştim değil mi
Güzel ipucu verdim yakalayan yakalasınIp uçlarıyla o kadar kategori çıkarınca, y harfindende anca yemek çıkar
Fikir anası diye beni not yazarsın o kategorideÇok güzel fikir bir ara yapalım
Bugün eksik olmasınEvet hergun mutlaka 1 kez soyluyorsun
Hazırmısın söylüyoruuuummmGüzel ipucu verdim yakalayan yakalasın
Tarif listesini senden isterim 20 tarif bulmalısın:)Fikir anası diye beni not yazarsın o kategoride
NerdeeGüzel ipucu verdim yakalayan yakalasın
Ama abla ona göre seçilir yemek yada tatlılar :) en iddalı kazanılabilecek yemekler yarışır bence çok adaletli olur ya ne tarifler gelir en led yarışıyor gibiO zaman adaletli oylama olmaz.Benim en iddalı yemeğim belkide pırasa senin baklava diyelim nasıl olacak
Söyle hadi bekliyorumHazırmısın söylüyoruuuummm
Nasip canım belki bir ara yaparız:)Ama abla ona göre seçilir yemek yada tatlılar :) en iddalı kazanılabilecek yemekler yarışır bence çok adaletli olur ya ne tarifler gelir en led yarışıyor gibi
Kaçmaz tabiTabi ki kaçar mı
Valla orası öyle gerçekten, pazara giden cebi boş dönüyorKimse katilmazmis pırasa lahana kereviz ıspanak kaç TL
O mesajda vurgu önemliydi ondan olabilirKaçmaz tabi
Bu güzel fikirmişYöresell Çorbalar
Mı acaba
Süper fikir :)Ama abla ona göre seçilir yemek yada tatlılar :) en iddalı kazanılabilecek yemekler yarışır bence çok adaletli olur ya ne tarifler gelir en led yarışıyor gibi
Bildimmi bildimmiBu güzel fikirmiş
Eşim bugün pazara gitti biraz düşmüş dedi:)Valla orası öyle gerçekten, pazara giden cebi boş dönüyor