Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 kategori önce Yöresel Yemeklerde 1. oldumSence tekrar Yöresel Yemekler yapar mıyızYöresel?
Dedim ilk gördüğümde çok ama çok süslü olmuş dedim ama çok güzel kıvrım olmuş güller dedim
Evet şekerim nereden bildinYemeğin y si o
Hadi yaYoresel yeni bitti
Tongaya geldimZarf börekci zarflıyor bizi YEMEYİNN
Yöresel tatlılar mı abla ya en iddalı yemek tarifleri diye kategori açılmaz mı ? Kk kadınları en iyi bildikleri iddalı yemeklerini yada tatlılarını döktürse
Boşa mı zarf börek yaptımZarf börekci zarflıyor bizi YEMEYİNN
YAŞASIN YEMEK YEMEKYumurtanın Y sinden başka Y mi var
O zaman adaletli oylama olmaz.Benim en iddalı yemeğim belkide pırasa senin baklava diyelim nasıl olacakYöresel tatlılar mı abla ya en iddalı yemek tarifleri diye kategori açılmaz mı ? Kk kadınları en iyi bildikleri iddalı yemeklerini yada tatlılarını döktürse
Ip uçlarıyla o kadar kategori çıkarınca, y harfindende anca yemek çıkarEvet şekerim nereden bildin
Burayı bırakıp tarif aramaya koşarsınızYAŞASIN YEMEK YEMEK
Az kaldı zaten deyiversen nolcakki
Yemek değilse Yöresel Salatalar2 kategori önce Yöresel Yemeklerde 1. oldumSence tekrar Yöresel Yemekler yapar mıyız
Kıyasıya kaspisirlarO zaman adaletli oylama olmaz.Benim en iddalı yemeğim belkide pırasa senin baklava diyelim nasıl olacak
Çok zeki olduğunu söylemiştim değil miBenim anladigim kategori farkli olcak. Mesela mezeler ordovler kategorisi yerine soguk mezeler oldu ya, bu kategoride boyle bisey olcak tabi meze degil de ne
Baaa 1.liğini de vurgulumadan geçmemişsin Nevoş2 kategori önce Yöresel Yemeklerde 1. oldumSence tekrar Yöresel Yemekler yapar mıyız
Çok güzel fikir bir ara yapalımYemek değilse Yöresel Salatalar
Boşa gitmedi bak malzeme çıktı bizeBoşa mı zarf börek yaptım