- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.802
Hadi bakalim ne olacakkkkYarın olabilir canım:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalim ne olacakkkkYarın olabilir canım:)
YaaaavvHayır tabi ki
Pırasada 3.5 falan :)Brüksel lahana 3 liraya düşmüş
Sen katılacak mısınHadi bakalim ne olacakkkk
Burda 6 lira antep daha ucuzmuş sankiPırasada 3.5 falan :)
Hayir demedinSize beyin jimnastiği yaptırıyorum
Bilmemki, katilmayim mi:)Sen katılacak mısın
Bölge bölge değişiyor.Eşimin çalıştığı bölge daha uygun:)Burda 6 lira antep daha ucuzmuş sanki
Katılmanı çok isterimBilmemki, katilmayim mi:)
Geçen pazar pahalıydı. Biz çok yiyoruz keşke 2.5 a düşsePırasada 3.5 falan :)
Ne olacak bilmemki bakalim henuz banlanmadik iyi idare ettim simdiye kadar:)Katılmanı çok isterim
O kadar düşmez.Bayağı uçtu fiyatlar:)3 e 5 e razı olacağız:)Geçen pazar pahalıydı. Biz çok yiyoruz keşke 2.5 a düşse
İnşaallah banlanmazsınNe olacak bilmemki bakalim henuz banlanmadik iyi idare ettim simdiye kadar:)
X2 iyi fikir hiç olmayanları düşün teselli ol mesela gurtmingotam
Ara sıcaklar diye düşündüm bir ara sokak lezzetleri diye geçmişti ama bilemiyorum konu açılınca elimiz ayağımıza dolanacak ne yapsak diye sanırımÇok güzel ipuçları veriyorum bulamıyorsunuzAma açılınca sopa yiyeceğim:)
Sen yaparsın hiç şüphem yok:)Bir sürü tarif var.Bulamazsanız ben araştırıp tarifler buldum yardımcı olacağım:)
Ara sıcaklar diye düşündüm bir ara sokak lezzetleri diye geçmişti ama bilemiyorum konu açılınca elimiz ayağımıza dolanacak ne yapsak diye sanırım
geldim
O zaman şanslısınız :)Bölge bölge değişiyor.Eşimin çalıştığı bölge daha uygun:)
İşte denk gelirse oralardan getiriyor:)Yoksa benim eve yakın olan pazar uygun değil:)Marketten alıyorum:)O zaman şanslısınız :)
Hayırlı gecelerHepinize hayırlı geceler