Var var saten varYoksa BirTutamMutluluk20 yollasij sana diğer tekini satenin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var var saten varYoksa BirTutamMutluluk20 yollasij sana diğer tekini satenin
Üstün açık kalmış çiçeğimAyy ruyami yazmistim net gitti
Nevo dun gece ruyamda bana ozelden 6 tane serbetli tatli fotosu atiyodun birini seceyim diyehediyenin yaninda gonderecmişsiniz guyaben de fistikli bi tane seciyodum
Bu bi isaret ola bilir mi acabaserbetli tatlilar mi gelii
Aynen benim de her sorunumda çaldığım tek kapı diyeyim kk daIlk katildigim aylar bilmiyordum bir of bile demeden tekrar tekrar anlatırdı
Merak zirvedeeeYani tam kategoriyi söyleyen olmadı:)Farklı demiştim:)
Öyle bir sunmuşsun ki peynirli böreği yememek elde değil. Bende yapıp yicem
Aynen benim de her sorunumda çaldığım tek kapı diyeyim kk da
Çok güzel ipuçları veriyorum bulamıyorsunuzAma açılınca sopa yiyeceğim:)Merak zirvedeee
Kırmızının tılsımını kabul ediyorsun demek
ne yalan soyliyeyim cok guzel tarifler vardi benim sansim gercekten sunumumdu
Üstün açık kalmış çiçeğim
İki tekini de kullandim sunumda maalesef yollayamamYoksa BirTutamMutluluk20 yollasij sana diğer tekini satenin
Bende beyaz varda beyaz tutulmuyor kk kırmızı seviyorVar var saten var
İp uçlarını kaçırdım demekki benÇok güzel ipuçları veriyorum bulamıyorsunuzAma açılınca sopa yiyeceğim:)
Sunum dehşet olmuştu:)Yani sonuç az çok belliydi.Ama ben Pizza börekten de umutluydum:)Kırmızının tılsımını kabul ediyorsun demek
Kaçırman iyi olmuş:)İp uçlarını kaçırdım demekki ben
Nevros o kadar beklentiye yumurta çıkmasın birdeYani tam kategoriyi söyleyen olmadı:)Farklı demiştim:)
Hakkini yemeyin gulumun sekli de guzeldiKırmızının tılsımını kabul ediyorsun demek
Ahahahahha evde sesli güldümNevros o kadar beklentiye yumurta çıkmasın birde
Bende de beyaz var Kırmızı saten gecelik var onu mu kesip biçsemBende beyaz varda beyaz tutulmuyor kk kırmızı seviyor
Yumurtaları elinize geçersem bana fırlatırsınızNevros o kadar beklentiye yumurta çıkmasın birde