• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Eki Görüntüle 2230197

zayıflama grubunuz var mı ? Hali hazır da :) Doğumdan sonra iyi bir zayıflamak istiyorum da. Eşim dün bi doğumu atlat da ne gerekiyorsa ama ne gerekiyorsa bakım onarım yapalım dedi :63: bu da benim Ayazım :) bugün gösterdi yüzünü
Oyyy maşaallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:nazar::anne::emir_bebek::anneadayı::nazar:

Eki Görüntüle 2230197

zayıflama grubunuz var mı ? Hali hazır da :) Doğumdan sonra iyi bir zayıflamak istiyorum da. Eşim dün bi doğumu atlat da ne gerekiyorsa ama ne gerekiyorsa bakım onarım yapalım dedi :63: bu da benim Ayazım :) bugün gösterdi yüzünü
Maşallah canım saglıkla kavuşun inşallah :)

ervanazlim ervanazlim ayyy kuzuuu cokk tatli masallah... Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin canim.
Ismi de guzel olmus abisi mi var ablasi mi onun adi neydi kac yasindaydi canim?
Saol canım.... 1.5 yaşın da abisi olacak :) adı Efe onun da

:KK70: evet açmadım nasıl tanımışsın beni ay lav ulan :KK200:

Bi bunalım yapmıştım taze çıktım geldim
:deli:
Ben de ay lav lan en ulanından
Senin bunalımını yirim :KK74:

Ona ay lav you bize yok mu:63:
Yalnız ay lav you değil ay lav ulan :KK53:

Eki Görüntüle 2230197

Maşallah bebişe :nazar:

Oyyyyy maşallah maşallah maşallah :KK37::KK37:
Önceden 7.takımımız vardı :KK200: hepimiz ordan tecrübeleyiz, deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. bile düşün artık :KK53: sen zayıflamak işte, elindeki ekmeğini bilem alırız :KK53::KK53: eşine gelince , o da hakli kusura bakmak yok :KK53:

Ben çok sık dışarda yemek yiyorum uymuyordu bana, birde ekmeksiz olur mu yahu :KK47:
Tecrübemle aranızdayım ,merak ettiğiniz birşeyler olursa çekinmeyin sorun :KK45:

MaşaAllah benim oğlumun adı da Azmi Efe adaş sayılırlar :)
:) yaa ne güzel Efe leri ayrı seviyorum ben bakalım bu bebiş kime benzeyecek doktorum abisinin tıpkısı olacak dedi inşallah öyle olur. O kadar tatlı oğlum vardı ki bebekken çok dikkat çekiyordu kendi doktorumuz Bile dikkat et çok çıkarma yüzünü sakla derdi :KK48: katalog çekimi için teklif bile olmuştu

Ben de ay lav lan en ulanından
Senin bunalımını yirim :KK74:

Yalnız ay lav you değil ay lav ulan :KK53:

Maşallah bebişe :nazar:

Tecrübemle aranızdayım ,merak ettiğiniz birşeyler olursa çekinmeyin sorun :KK45:
Onada razıydım bana oda yok:olamaz:

Siyah beyaz :ıslık:

:) yaa ne güzel Efe leri ayrı seviyorum ben bakalım bu bebiş kime benzeyecek doktorum abisinin tıpkısı olacak dedi inşallah öyle olur. O kadar tatlı oğlum vardı ki bebekken çok dikkat çekiyordu kendi doktorumuz Bile dikkat et çok çıkarma yüzünü sakla derdi :KK48: katalog çekimi için teklif bile olmuştu
Maşallah :KK200: ne güzel ikiz gibi büyürler:KK68:

Neden anket yazıyor ki konuda ,yarışma yapıyoruz burada :confused:
Anket yapıyoruz sonuçta, hangi börek seviyor kk onu öğreniyoruz, pırasayı sevmiyormuslar bak onu öğrendik :olamaz:

Anket yapıyoruz sonuçta, hangi börek seviyor kk onu öğreniyoruz, pırasayı sevmiyormuslar bak onu öğrendik :olamaz:
Deynep beğenmedi bende düzelttim:)Ne de olsa bitirdik:)

Back