Börekler Hazır Yufka ile denenmiş tarifler

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Eki Görüntüle 2230197

zayıflama grubunuz var mı ? Hali hazır da :) Doğumdan sonra iyi bir zayıflamak istiyorum da. Eşim dün bi doğumu atlat da ne gerekiyorsa ama ne gerekiyorsa bakım onarım yapalım dedi :63: bu da benim Ayazım :) bugün gösterdi yüzünü
Oyyy maşaallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:nazar::anne::emir_bebek::anneadayı::nazar:

Eki Görüntüle 2230197

zayıflama grubunuz var mı ? Hali hazır da :) Doğumdan sonra iyi bir zayıflamak istiyorum da. Eşim dün bi doğumu atlat da ne gerekiyorsa ama ne gerekiyorsa bakım onarım yapalım dedi :63: bu da benim Ayazım :) bugün gösterdi yüzünü
Maşallah canım saglıkla kavuşun inşallah :)

:KK70: evet açmadım nasıl tanımışsın beni ay lav ulan :KK200:

Bi bunalım yapmıştım taze çıktım geldim
:deli:
Ben de ay lav lan en ulanından
Senin bunalımını yirim :KK74:

Ona ay lav you bize yok mu:63:
Yalnız ay lav you değil ay lav ulan :KK53:

Eki Görüntüle 2230197

Maşallah bebişe :nazar:

Oyyyyy maşallah maşallah maşallah :KK37::KK37:
Önceden 7.takımımız vardı :KK200: hepimiz ordan tecrübeleyiz, deynepnaz deynepnaz bile düşün artık :KK53: sen zayıflamak işte, elindeki ekmeğini bilem alırız :KK53::KK53: eşine gelince , o da hakli kusura bakmak yok :KK53:

Ben çok sık dışarda yemek yiyorum uymuyordu bana, birde ekmeksiz olur mu yahu :KK47:
Tecrübemle aranızdayım ,merak ettiğiniz birşeyler olursa çekinmeyin sorun :KK45:

MaşaAllah benim oğlumun adı da Azmi Efe adaş sayılırlar :)
:) yaa ne güzel Efe leri ayrı seviyorum ben bakalım bu bebiş kime benzeyecek doktorum abisinin tıpkısı olacak dedi inşallah öyle olur. O kadar tatlı oğlum vardı ki bebekken çok dikkat çekiyordu kendi doktorumuz Bile dikkat et çok çıkarma yüzünü sakla derdi :KK48: katalog çekimi için teklif bile olmuştu

Tecrübemle aranızdayım ,merak ettiğiniz birşeyler olursa çekinmeyin sorun :KK45:
Siyah beyaz :ıslık:

:) yaa ne güzel Efe leri ayrı seviyorum ben bakalım bu bebiş kime benzeyecek doktorum abisinin tıpkısı olacak dedi inşallah öyle olur. O kadar tatlı oğlum vardı ki bebekken çok dikkat çekiyordu kendi doktorumuz Bile dikkat et çok çıkarma yüzünü sakla derdi :KK48: katalog çekimi için teklif bile olmuştu
Maşallah :KK200: ne güzel ikiz gibi büyürler:KK68:

Neden anket yazıyor ki konuda ,yarışma yapıyoruz burada :confused:
Anket yapıyoruz sonuçta, hangi börek seviyor kk onu öğreniyoruz, pırasayı sevmiyormuslar bak onu öğrendik :olamaz:

X