- 2 Aralık 2015
- 31.474
- 105.037
Valla deBen sana bulurum liste yaptım hepsi şahane:)
Yok istemiyorum ,kızdım KK karılarına ,değerimi bilmediler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla deBen sana bulurum liste yaptım hepsi şahane:)
Çok iddialı tarif alırsın yok diyemezler:)Valla de
Yok istemiyorum ,kızdım KK karılarına ,değerimi bilmediler
O benim elimde değil olsa dükkan seninNe sözü dinlenen biriyim ,ben istedim diye anket yerine yarışma yazıldıBaşka ne desem ne desem
2 tane madalya istiyorum profilime neden verilmiyor (ya tutarsa)
Aklımı çelme bak fena oluyorumÇok iddialı tarif alırsın yok diyemezler:)
hepsi kokoşSüs karısı bu KKdakiler
Biraz uğraştırıcı olur ama sen yaparsınAklımı çelme bak fena oluyorum
Deynebim 10 dediğimden 1 ini yapın, yoksa siteyi üzerine isterDeynep beğenmedi bende düzelttim:)Ne de olsa bitirdik:)
Süs karısı bu KKdakiler
Bana güzel sunum olacak birşeyler ayarlayalım nevrosBen sana bulurum liste yaptım hepsi şahane:)
Aynen çok dediğini yapmamak lazımDeynebim 10 dediğimden 1 ini yapın, yoksa siteyi üzerine ister
bi nasıl bir hakarettir kk üyelerini korudum, deynebe gelen oyları bana transfer edin
Bana güzel şunun olacak birşeyler ayarlayalım nevros
Ay çok merak ettim yeni kategoriyiAynen çok dediğini yapmamak lazım
Bütün tariflerin sunumları 10 numara olacak merak etmeyin:)
Ay çok merak ettim yeni kategoriyi
Uyku ilacı vereyim de KKdakilere kimse tarif alamasın
Yarın açılır inşaallah hep beraber görürüz:)
Tamam anlaştıkUyku ilacı vereyim de KKdakilere kimse tarif alamasın
Nevoş sabah çay ikram edeceğim herkese ,sen içme tamam mı?
Kimseyi etiketlemeyeceksin konu açılınca ,yoksa katılmam yarışmayaTamam anlaştık
Bu şartları beğenmedimAma sen bilirsin katılmazsan karizma hala yerlerde onu tekrar yukarı çıkarmak gerekecekKimseyi etiketlemeyeceksin konu açılınca ,yoksa katılmam yarışmaya
Hatta yarışma konusunu buraya değil cinsellik bölümüne açacaksın kimse bulamayacak tamam mı?
Bu sayede benden başka katılan olmaz 1.ben olurum ıh hıh hıh
Nasıl yerlerde ,8 oy aldım ya,geçen sefer 5 tiBu şartları beğenmedimAma sen bilirsin katılmazsan karizma hala yerlerde onu tekrar yukarı çıkarmak gerekecek
Cinsellik bölümü müOralar cıızzKimseyi etiketlemeyeceksin konu açılınca ,yoksa katılmam yarışmaya
Hatta yarışma konusunu buraya değil cinsellik bölümüne açacaksın kimse bulamayacak tamam mı?
Bu sayede benden başka katılan olmaz 1.ben olurum ıh hıh hıh
Kolay gelsin hayırlı gelinİyi canım sağolDeynepnaz'ın şartları dinliyordukNörüyonuz
Geçmişi okuyamıcam, kv. var, bıcı bıcı yaptırıcam birazdan:)
Yavaş yavaş yüklseliyor.Son kategoride yükseltmen lazımNasıl yerlerde ,8 oy aldım ya,geçen sefer 5 ti