• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Karatay bir yasam biçimidir, yaparsın kilo verirsin ama tek bir an bıraktığında hoooooooppppp dombili oluverirsin :KK12:
Bizde yaşadıkça biçimlendiririz rafa süs diye almıyoz kitabı bu yoklukta netten araştırıp yapmasınıda bilirdik :issiz:

DF760079-02AE-4060-8AB3-5B62563B0E62.jpeg

Elhamdülillah :KK59:

Heyyy gidi heyy, bendede 2 kitabı var süs niyetine duruyor. Kesinlikle benim hayat sartima uymuyor, yaşayanlardan lunyagil :KK53:
zayıflama grubunuz var mı ? Hali hazır da :) Doğumdan sonra iyi bir zayıflamak istiyorum da. Eşim dün bi doğumu atlat da ne gerekiyorsa ama ne gerekiyorsa bakım onarım yapalım dedi :63: bu da benim Ayazım :) bugün gösterdi yüzünü

Elhamdülillah :KK59:

Heyyy gidi heyy, bendede 2 kitabı var süs niyetine duruyor. Kesinlikle benim hayat sartima uymuyor, yaşayanlardan lunyagil :KK53:
Dur bakalım bide ben deneyeyim denemeden bilememmm fındık fıstık bende de yok ama bakalım muadil bişeyler ayarlıcam :D

Eki Görüntüle 2230197

zayıflama grubunuz var mı ? Hali hazır da :) Doğumdan sonra iyi bir zayıflamak istiyorum da. Eşim dün bi doğumu atlat da ne gerekiyorsa ama ne gerekiyorsa bakım onarım yapalım dedi :63: bu da benim Ayazım :) bugün gösterdi yüzünü
MaşaAllah uyur heralde :)

Deliiii hangi diyette menemene ekmek banılıyor :KK53:

Gel yaprak saralım :işsiz:
Ahahahahah senin diyette yaprak sarılıyor da geleyim :D valla bu kilo kaybının üzerine diyet bozamam
kotta 42 ye düştüm çok fena hırs yaptım en kötü ihtimalle 44 beden abiye içine girmem lazım :KK34:

Eki Görüntüle 2230197

Oyyyyy maşallah maşallah maşallah :KK37::KK37:
Önceden 7.takımımız vardı :KK200: hepimiz ordan tecrübeleyiz, deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. bile düşün artık :KK53: sen zayıflamak işte, elindeki ekmeğini bilem alırız :KK53::KK53: eşine gelince , o da hakli kusura bakmak yok :KK53:

Dur bakalım bide ben deneyeyim denemeden bilememmm fındık fıstık bende de yok ama bakalım muadil bişeyler ayarlıcam :KK70:
Ben çok sık dışarda yemek yiyorum uymuyordu bana, birde ekmeksiz olur mu yahu :KK47:

Önceden 7.takımımız vardı :KK200: hepimiz ordan tecrübeleyiz, deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. bile düşün artık :KK53: sen zayıflamak işte, elindeki ekmeğini bilem alırız :KK53::KK53: eşine gelince , o da hakli kusura bakmak yok :KK53:

Ben çok sık dışarda yemek yiyorum uymuyordu bana, birde ekmeksiz olur mu yahu :KK47:
Ekmeksiz olur ya ben aramam ekmeği hepde evdeyim kırk yılda bir dışarıda yerim o kadar :)

Ahahahahah senin diyette yaprak sarılıyor da geleyim :KK70: valla bu kilo kaybının üzerine diyet bozamam
kotta 42 ye düştüm çok fena hırs yaptım en kötü ihtimalle 44 beden abiye içine girmem lazım :KK34:
Benim diyette sarılıyorda pişirilmiyor buzluğa koyuluyor :D

Yaa bilmem mi efsane 7. Takımı :)

Sen bilirsin :KK45:

Işte o benim güzel takımım :cry:
Gerçekten çok üzülmüştüm kapanınca sayfalarca okumuştum neden kapandı diye. Zamanın da Aranıza girmeyi de çok istedim ama o kadar mükemmel takımdınız ki alınmam yada ayak uyduramazsam çok mahçup olurum diye cesaret edemedim yazmaya o_O

gurumuşum meğer yazı vardı onu kaldırınca gördüm bende :KK16:

Allah sağsalim sağlıkla kavuştursun inşallah canım :dua:
Saol canım benim :) bende yazıyı kaldırdım popi üye çıktım :)

Gerçekten çok üzülmüştüm kapanınca sayfalarca okumuştum neden kapandı diye. Zamanın da Aranıza girmeyi de çok istedim ama o kadar mükemmel takımdınız ki alınmam yada ayak uyduramazsam çok mahçup olurum diye cesaret edemedim yazmaya o_O
Malesef öyle kötü bir dönem oldu :(
Keşke gelseydin, tüm yemek yarışmasına katılanları bünyemizde toplamıştık :KK45:

Bende diyorum heralde artık yönetimde bıktı madalya koyacak yer kalmadı hepsini sildiler :KK70:

Bi sade gelmiştin gözüme güne giderken takılarını takmayı unutmuş gibi :KK70:
Belki geri gelince bir tane fazla takarlar:süslü:
Aynen kendimi öyle hissediyorum:70:

Back