- 25 Ağustos 2018
- 7.727
- 27.990
Bi sade gelmiştin gözüme güne giderken takılarını takmayı unutmuş gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi sade gelmiştin gözüme güne giderken takılarını takmayı unutmuş gibi
Napıyorsun bonusum 90larda devammı :)Mahcupların bonus
Napıyorsun bonusum 90larda devammı :)
Ben şu 75e fena takıldım 74 zincirini bir kırsam gerisi gelecek gibi ama
Su bir kiloya takılma olayında vucudu şaşırtmak gerektiggni söylüyorlarNapıyorsun bonusum 90larda devammı :)
Ben şu 75e fena takıldım 74 zincirini bir kırsam gerisi gelecek gibi ama
2007 de üye olmuşsun bu 12 yılda çoktaaaan teyze olmuşsundur
Sen kimsin ula 90 larıda biliyosun
He devam orada teyze olana kadar devam
75 fazla tabi normal insana
Bugün biraz fazla yiyim o zaman tişikirlir aradığım cvptı ye de bana yeSu bir kiloya takılma olayında vucudu şaşırtmak gerektiggni söylüyorlar
bir gün diyette yediğinden birazcık fazla yiyip yine diyette yediklerinden yiyeceksin
Ertesi gün aynı miktarda yemeye devam et
Ben 80 i öyle kırmıştım :))
Homini gırtlak yemek takım kaptanları kıbleyecek yoksa beni mesela normalde bir kase yiyorsan bugün 1.5 kase yeBugün biraz fazla yiyim o zaman tişikirlir aradığım cvptı ye de bana ye
Ekmek yemiyorumkiHomini gırtlak yemek takım kaptanları kıbleyecek yoksa beni mesela normalde bir kase yiyorsan bugün 1.5 kase ye
İki dilim kepek ekmegi yiyorsan bugün 2.5 ye gibi ertesi gün yine devam et
Dün ufak bir tane yedim küçük fincanla yapmıştım dün bütün gün hiç açlık çekmedim ama iyi gitmişSen fincan kek yiyerek falan nasıl zayıflıyosun gerçi ben bir ara tulumbaları gömerkende vermiştim kilo
Aslında önemli olan bol su hareket ve akşamı erken kapatmak
O bana değişik geliyor ballar tereyağ lar kaymaklar falan benim fazla yemedigim şeyler söyle menemen i bana bana yemek olsaydı yapardımEkmek yemiyorumki
Karatay kitabini sipariş ettim biraz önce onu uygulamayı düşünüyorum..
Onda acıkmada olmuyormuş
Doya doya yiyormuşsun
Ekmek yemiyorumki
Karatay kitabini sipariş ettim biraz önce onu uygulamayı düşünüyorum..
Onda acıkmada olmuyormuş
Doya doya yiyormuşsun
bende yardım edeyim canım yorulma
Deliiii hangi diyette menemene ekmek banılıyorO bana değişik geliyor ballar tereyağ lar kaymaklar falan benim fazla yemedigim şeyler söyle menemen i bana bana yemek olsaydı yapardım
Noldu ki
Karatay bir yasam biçimidir, yaparsın kilo verirsin ama tek bir an bıraktığında hoooooooppppp dombili oluverirsinNoldu ki
Karatay bir yasam biçimidir, yaparsın kilo verirsin ama tek bir an bıraktığında hoooooooppppp dombili oluverirsin