Börekler Hazır Yufka ile denenmiş tarifler

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Napıyorsun bonusum 90larda devammı :)

Ben şu 75e fena takıldım:mad: 74 zincirini bir kırsam gerisi gelecek gibi ama :işsiz:
Su bir kiloya takılma olayında vucudu şaşırtmak gerektiggni söylüyorlar

bir gün diyette yediğinden birazcık fazla yiyip yine diyette yediklerinden yiyeceksin

Ertesi gün aynı miktarda yemeye devam et

Ben 80 i öyle kırmıştım :))

Sen kimsin ula :deli: 90 larıda biliyosun :deli:

He devam orada teyze olana kadar devam :deli:

75 fazla tabi normal insana :deli:
2007 de üye olmuşsun bu 12 yılda çoktaaaan teyze olmuşsundur :KK70: :KK53:
Artık anneanne babaanne olma yolundasındır :p
Ben leylimm leyy yar leylim yar :KK70:

Su bir kiloya takılma olayında vucudu şaşırtmak gerektiggni söylüyorlar

bir gün diyette yediğinden birazcık fazla yiyip yine diyette yediklerinden yiyeceksin

Ertesi gün aynı miktarda yemeye devam et

Ben 80 i öyle kırmıştım :))
Bugün biraz fazla yiyim o zaman tişikirlir :KK70: aradığım cvptı ye de bana ye :KK70:

Bugün biraz fazla yiyim o zaman tişikirlir :KK70: aradığım cvptı ye de bana ye :KK70:
Homini gırtlak yemek takım kaptanları kıbleyecek yoksa beni :KK70: mesela normalde bir kase yiyorsan bugün 1.5 kase ye

İki dilim kepek ekmegi yiyorsan bugün 2.5 ye gibi ertesi gün yine devam et :KK66:

Sana tartı foto mi atacaktım E Evvab tartildim çekerken pili bitti lo yazdı :KK70:

An itibari ile 77.9 :KK70:
Yeni uyandım da :olamaz:
Sen fincan kek yiyerek falan nasıl zayıflıyosun gerçi ben bir ara tulumbaları gömerkende vermiştim kilo:ıslık:
Aslında önemli olan bol su hareket ve akşamı erken kapatmak

Homini gırtlak yemek takım kaptanları kıbleyecek yoksa beni :KK70: mesela normalde bir kase yiyorsan bugün 1.5 kase ye

İki dilim kepek ekmegi yiyorsan bugün 2.5 ye gibi ertesi gün yine devam et :KK66:
Ekmek yemiyorumki :KK51:
Karatay kitabini sipariş ettim biraz önce onu uygulamayı düşünüyorum..
Onda acıkmada olmuyormuş
Doya doya yiyormuşsun :KK51:

Sen fincan kek yiyerek falan nasıl zayıflıyosun gerçi ben bir ara tulumbaları gömerkende vermiştim kilo:ıslık:
Aslında önemli olan bol su hareket ve akşamı erken kapatmak
Dün ufak bir tane yedim küçük fincanla yapmıştım dün bütün gün hiç açlık çekmedim ama iyi gitmiş :KK70:

Ekmek yemiyorumki :KK51:
Karatay kitabini sipariş ettim biraz önce onu uygulamayı düşünüyorum..
Onda acıkmada olmuyormuş
Doya doya yiyormuşsun :KK51:
O bana değişik geliyor ballar tereyağ lar kaymaklar falan benim fazla yemedigim şeyler söyle menemen i bana bana yemek olsaydı yapardım :KK70:

X