- 2 Aralık 2015
- 31.474
- 105.037
Sunumu görmüştüO başka börekmiş dersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sunumu görmüştüO başka börekmiş dersin
Senin aran daha iyi sen söyleseneBir de Kazene söyle nasıl oy verenlerde kendinin ,Munenin ismi baştaysa ,senin ve Lisanın ismi de başta olsun ,ayırım yapmasın
Sonra diline düşersinSunumu görmüştü
Ben söylersem kırılır belki banaSenin aran daha iyi sen söylesene
Sana kırılsın diyorsunBen söylersem kırılır belki bana
Yok sana sanane der belkiSana kırılsın diyorsun
Daha karpuz keseceğidikHayırlı geceler
Esime diyorum son taksitli nolursun ben alayım iki çift laf edeyim boşver diyor Allah bildiği gibi yapsın :))Allah görsün gülo ne diyelim olan olmuş
Ne diycen kız elin adamına kalkar daha ters bişey söyler üzülürsün boşver. Muhatap bile olma :))Esime diyorum son taksitli nolursun ben alayım iki çift laf edeyim boşver diyor Allah bildiği gibi yapsın :))
Zaten beni hedef aldı adam direk dolabı ben sokmadim eve dükkanı da ben aradım yaaa yenge hep sen sorun çıkartıyorsun bu ürün teşhir değil diyorNe diycen kız elin adamına kalkar daha ters bişey söyler üzülürsün boşver. Muhatap bile olma :))
1. Belli:) saka maka bende oy slmisim beklemiyordum:)Oylama bitsin başlarız:)Daha zaman var:)
Bence onun sebebi ne biliyor musun annecim,Bir de Kazene söyle nasıl oy verenlerde kendinin ,Munenin ismi baştaysa ,senin ve Lisanın ismi de başta olsun ,ayırım yapmasın
Alışan, Alişan, alıcan, alican
bende yardım edeyim canım yorulmaBuraları temizleyip dükkanı kapatayım
Ahahha alışan olacaktı o