Börekler Hazır Yufka ile denenmiş tarifler

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Hain dom domun biri kapmış nedense senden şüpheleniyorum :KK11::KK53:
Yok ben degilim o:skandal:
Ahahaha sirf elestirilmemek icin yapmiyorumm :deli:

Dermisimm:KK200:
:p
Sagol canim tesekkurler.. sen napicaksin evdesiniz galiba var mi program?
Biz evdeyiz, kuruyemiş çay meyve ve TV dışında bişey yapmayız :KK53: sizde planlar ne? :KK47: yemek yedik, Antep tava :kk77: biraz isotlu olmuş zor yedik. :KK70:
Olsun canım tek çocuklu olarak son yılbaşınız çocuğu uyutup keyif yaparsınız birlikte Başbaşa :KK36:

Sagol canım, bakalım artık nasıl olur. Şuanda eşim uyuyor :işsiz:bugun temizlik yaptı sagolsun, yemegi de kasaba hazırlatmış :KK53:

Biz evdeyiz, kuruyemiş çay meyve ve TV dışında bişey yapmayız :KK53: sizde planlar ne? :KK47: yemek yedik, Antep tava :kk77: biraz isotlu olmuş zor yedik. :KK70:

Sagol canım, bakalım artık nasıl olur. Şuanda eşim uyuyor :işsiz:bugun temizlik yaptı sagolsun, yemegi de kasaba hazırlatmış :KK53:
:KK19: Göreceğiz iki tarif istedim ikisi de yoktu alınmıştı :rolleyes:

Biz de babanneye gidecegiz...
Afiyet bal olsun kan olsun bebise...
Bu arada icine ne doguyor kiz erkek :)
Belki oglustan anlarsin ayni belirtilerse belki.

Ben nedense baktığım da seni ve gurtmingotam gurtmingotam ı gördüm. Bir de tarifi ayırttım diye yazmış :KK11:
Şaka bi tarafa sizden birinin kazanmasını çok isterim inşallah şans getirir tarifleriniz :KK68:
Bilmem ki benim ki basit bi tarif ya iddası yok eve geçince yaparım eksikleri tamamlayıp inşallah bizde kazanırız bi gün :KK36:

X