En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Yiyecek bişey bulamıyorum şuan inan evde pazara çıkmayınca herşey eksik kalıyor patates kizartacsgim sözde diyetteyim kepek ekmeği ile patates
Buzluk kullanmiyor musun sen canim, bir de o firinini tamir ettir artik esine.
En azindan firina atardin patatesi diyetlik olurdu

Ekran resmî aldım canım çok saol ben biber felan koymadım nasıl olur diye kızartmalık ama bir kaç yerde okudum gayet güzel oluyormuş :)

markete gidip manav reyonuna bakmak istemiyorum o kadar fenayım o görüntülere... kıvırcık alamıyorsun.... ayy bayilzammm ıspanağı bile 2 defa yedik valla...
Benim anlamadığım hormonlu patlıcanı kim 12 tl ye alır ? Ellerin de kalmıyor mu bu patlıcan biberler domatesler ?

Benim anlamadığım hormonlu patlıcanı kim 12 tl ye alır ? Ellerin de kalmıyor mu bu patlıcan biberler domatesler ?
yazın olan patlıcanlarda çekirdek çok oluyor kışın patlıcanın daha lezzetli olduğunu söyleyenler var.. onlardır alanlar :)

yazın olan patlıcanlarda çekirdek çok oluyor kışın patlıcanın daha lezzetli olduğunu söyleyenler var.. onlardır alanlar :)
Bizim oralarda parmak patlıcan olur minik minik ay ne güzel olur patlıcanı bembeyaz Ya namızsız çok lezzetli de ama İnan’ın burada çekirdekli ve her biri kolum kadar. Yaza inşallah düşer fiyatlarda yaparız yoksa bağa bostana girip uygun toplayacağız kendimiz. Memleketim de öyle bizim

Ekran resmî aldım canım çok saol ben biber felan koymadım nasıl olur diye kızartmalık ama bir kaç yerde okudum gayet güzel oluyormuş :)
Aynen canim kizartmalik sorun olmuyor veya yemege katmak istersen .
Yemekligi minik dograyip atiyorum, kizartmaligi da kucukleri butun haliyle, buyuk biberleride kendimce dograyip atiyorum.
Kizartmalik olani ya buzluyken kizartacaksin(sicriyor biraz) yada suyun altinda cozdur,suyu gidince at kizarinca hic belli olmuyor valla bisey.
Gayet pratik olur sanada

Gelelim bize gore is var mi oralarda.. gercekten kucuk yerlere gitme istegi son zamanlarda kurcaliyor aklimi... kira degil o zmn sizin ev dimi? Kira olsa kac lira verilir.. ay ben gelecem orduya sanirim:))
Gel canım:) İş imkanı büyük şehirler kadar yok:) Yok canım nerdee, kiradayız
Ben buzluğa çok fazla birşey koymuyorum canım:) Fasulye, bezelye koyuyorum. Zaten şuan buzluğun yarısı kaymak dolu tereyağ olmak için bekliyorlar Konserve olarak menemenlik domates koyuyorum, kırmızı, yeşil biberin yağlı turşusunu yapıyorum çok nefis oluyor o şekilde:)

Insallah evimiz de nasip olur canim.. yerlesmeye gelemesem de gezmeye gelmek istiyorum ordu cok guzel deyolla:))

Nasılsın canım, dogum ne zaman ?
Canım iyiyim çok şüküryarın kontrolüm bar 37 de sezeryan olacak sanırım bugün 33+3 haftalık olduk. Doktor şubatın son haftası demişti. Sen nasılsın canım ?

Benim de kaymağım var biriktirdim ama hiç tereyağı yapmadım

Canım iyiyim çok şüküryarın kontrolüm bar 37 de sezeryan olacak sanırım bugün 33+3 haftalık olduk. Doktor şubatın son haftası demişti. Sen nasılsın canım ?
Sağlıkla gelsin bebişin İnşaAllah canım
Canım bebek çekti ya

Bu sene hiçbir şey koymadım. Fakat normalde her sene araka, barbunya, beyaz barbunya, taze fasulye, kızarmış karnıyatıklık patlıcan, kızarmış biber, domates ve kompostoluk erik-vişne-kızılcık koyuyorum.
Konserve olarak domates püresi, domates sosu, Menemen, yaz kızartmaları, közlenmiş kapya biber, bamya, taze fasulye ve kaldirek yapıyordum. Bu sene konserve de yapmadım

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/resimli-buzdolabi-ve-dondurucu-hazirliklarimiz.839862/
Benim bunla ilgili konum var canim
Bu yaz ben de domates biber patlican kizartip konserve yaptim bayildik
Ben kati icecekleri ve kompostolari yazin yapiyorum kista iciyoruz.bu yaz 70 sise yaptim
Yalnız kırmızı örtü kullanan çok oldu ama herkesi 1.yapmıyor kırmızı örtü
Ortak özellik kaynananın hediye etmesi örtüyü
Benim anam hediye etti bi kere
buralara uğramayalı neler olmuş neler
İveet birinci oluyorum galiba

Buzluk kullanmiyor musun sen canim, bir de o firinini tamir ettir artik esine.
En azindan firina atardin patatesi diyetlik olurdu
Küçücük nofrost buzdolabim var ona da çok şey almıyor derin dondurucu alacaktım E Evvab biliyor muahbbet hala taksit aliyoruz aldığımıaldığımız kişiden lanet biri çıktı

• Haşlanmış nohut
  • Haşlanmış barbunya
  • Börülce
  • Taze fasulye
  • Közlenmiş kapya
  • Vişne
  • Bütün kapya ve dolmalık biber
  • Yemeklik köfte (minik)
  • Et suyu
  • Kiyma/et
  • Mantı
  • Nane/maydonoz/dereotu
Konserve; menemen,domates sosu, turşular, kahvaltılık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…