Gel canım:) İş imkanı büyük şehirler kadar yok:) Yok canım nerdee, kiradayız
Ben buzluğa çok fazla birşey koymuyorum canım:) Fasulye, bezelye koyuyorum. Zaten şuan buzluğun yarısı kaymak dolu tereyağ olmak için bekliyorlar Konserve olarak menemenlik domates koyuyorum, kırmızı, yeşil biberin yağlı turşusunu yapıyorum çok nefis oluyor o şekilde:)
Canım iyiyim çok şüküryarın kontrolüm bar 37 de sezeryan olacak sanırım bugün 33+3 haftalık olduk. Doktor şubatın son haftası demişti. Sen nasılsın canım ?
Hastayım ablacım, baya ağır soğuk algınlığı geçiriyorum zatüre atlattım, yatıyorum günlerdir, iyileşmem de çok yavaş ilerliyor ekstra rapor almam gerekecek bu gidişle okul için hiç iyi değilim malesef
Oylara hiç bakamadım sana oy verip çıktım giremiyorum, telefonu elime aldığım yok şu sıralar, hep aklımdasınız özledim hem de çokkk
Hastayım ablacım, baya ağır soğuk algınlığı geçiriyorum zatüre atlattım, yatıyorum günlerdir, iyileşmem de çok yavaş ilerliyor ekstra rapor almam gerekecek bu gidişle okul için hiç iyi değilim malesef
Oylara hiç bakamadım sana oy verip çıktım giremiyorum, telefonu elime aldığım yok şu sıralar, hep aklımdasınız özledim hem de çokkk
Abla konserve şakşuka da konuluyormuş... annem de kırmızı biber közler konservesini yapar çok güzel sosluklar yapar ben istemedim bu yaz. Çocuk olunca gerçekten işe yarıyor yazın hemen kendime küçük derin dondurucu alacağım. Saydıklarının hepsinden koyacağım. Ekstra mantım sarmam ve içli köftem de olur
Canım ben patlıcan koydum kavanoza dediğin gibi ama beğenmedim:)
Aynen canım çeşit gerekiyor.Hergün aynı şeyler yapılmıyor.
Ben birde semizotu koydum.Derin dondurucu yok onlara sıra gelmiyor.Börek ,poğaça koyuyorum çocuklar okula götürüyor.Ancak onlara yer kalıyor.
pırasadan kokusundan geçen sefer bir korktum bida pişirmem 3 gün pırasa koktu ev mantarıda öyle 2 3 ayda bir denk gelirse ıspanak bu sene daha 2 kere ya aldık ya almadık :) kıymayı eşim pazar günü evde kahvaltı yapacağında ayda bir alır onun dışında ben istemezsem almaz kırmızı eti zaten almayız kurbanda kestiğimiz keçinin etini yeriz yettiği kadar..