- 16 Ağustos 2010
- 293.183
- 603.208
- 43
Eski avatarına hitaben bir şeyler bulabilirizTak annem tak şöle afilli bişi bulalım ona
Hahahahahaaha
Aynen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eski avatarına hitaben bir şeyler bulabilirizTak annem tak şöle afilli bişi bulalım ona
Hahahahahaaha
Aynen
Daha kararsızlar var.23. ben olacağım sen 22.olursun:)Oleyy, en kötü 22 nci olurum, 40 ta olabilirdi
Anam bunlar çok fena, Allah'tan yapıp kenara cekilmişim
Kikiriye nasıl nevroşBende ona isim takarım
Tamam güzel beğendimKikiriye nasıl nevroş
Eski avatarına hitaben bir şeyler bulabiliriz
Bende beğendim, sonuncu da olsam kabulumDaha kararsızlar var.23. ben olacağım sen 22.olursun:)
Ama böreğin çok güzel ben beğendim:)
Önce bir tane gevşek ağızlı vardıAvatarı pembe kürklü yaa..
Bende kabulümBende beğendim, sonuncu da olsam kabulum
Önce bir tane gevşek ağızlı vardı
Sondan ilk 3'ü kimseye bırakmam orası benim olmalı:)@minik meleklerim katılıyorum nevreste. bu defa da onunla ikincilik için kapşırım yani
gevşek ağızlımıÖnce bir tane gevşek ağızlı vardı
Hadi ya sürekli bir şey yiyor gibi ağzı oynuyorduOnu hatırlamıyorum yaa
Iyyyyy iğrenç bir şeydi:)gevşek ağızlımı
sende mi katılıyorsun bu defaSondan ilk 3'ü kimseye bırakmam orası benim olmalı:)
ahahaa evet hatırladım ben o avatarıHadi ya sürekli bir şey yiyor gibi ağzı oynuyordu
Hadi ya sürekli bir şey yiyor gibi ağzı oynuyordu
Yani son gün belki yaparım :)Ben etkisiz elemanım:)sende mi katılıyorsun bu defa
Yani çok uzun süre kullandı bilmeniz lazımahahaa evet hatırladım ben o avatarı
ikinci olanın içine sinmeyen bir birincilikdüşünsene arada mezelerdeki gibi fark olursa birinciyle ikinci arasında.yani senle ikinci arasındaYani son gün belki yaparım :)Ben etkisiz elemanım:)