Börekler Hazır Yufka ile denenmiş tarifler

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Hava almaz iyi saklarsan hiç bir şey olmuyor:)Yıllardır koyarım:)İlk denemyi diyetteyken eve gelen kadayıfla yapmıştım sonra hepsini denedim:)Ama iyi korumak lazım koku çekmemesi lazım:)Kuru halde hele hiçbir şey olmuyor:)Yalnız şerbetsiz şekerpareyi şerbetlerken ikisinden biri mutlaka çok sıcak olmalı:)
kuru olarak dondurucuda da saklayabilirim o vakit:KK58:
alimiyon alimiyon profildeki bebiş senin bebiş mi yoksa:KK45:Allah'ım o nasıl bir güzellik:nazar:
sen bi de gözlerini gör nevoş teyzesi:oops:

Kesinlikle daha sakin bende kac gündür değişeyim diyordum sürekli ekranda bişi zıplaması iyi değil :KK70::KK70:
sübniminal mesaj verir gibi sürekli gözüm kayıyordu avatarına:KK70::KK70::KK70:başımı çevirmek istiyordum tekrar tekrar zıplayan bir kız çocuğu beliriyordu duvarda masada hatta kupamda:KK70::KK70::KK70:

sübniminal mesaj verir gibi sürekli gözüm kayıyordu avatarına:KK70::KK70::KK70:başımı çevirmek istiyordum tekrar tekrar zıplayan bir kız çocuğu beliriyordu duvarda masada hatta kupamda:KK70::KK70::KK70:
Mesaj veriyorum herkes zıplasın diye zıplamak güzel :KK70:
Zıplamakla benim nasıl inceldiğimi görseniz herkes zıplamaya baslarda işte :KK70::KK70:

senin nene tam bi bomba:KK70::KK70::KK70:yıllarca en beğenilen avatrlarda birinci olduydu.sahi enler yarışması vardı bi dönem bu sene olmadı dımı:KK58:

Nenemin hareketi yeter,birinciliği var kendisinin :KK70::KK70: 2 senedir yapılmıyor artık iyide oldu aslında çok hır gür çıkıyordu..Güzelim yarışmayı sonunda bitirttirdik.

X