Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hava almaz iyi saklarsan hiç bir şey olmuyor:)Yıllardır koyarım:)İlk denemyi diyetteyken eve gelen kadayıfla yapmıştım sonra hepsini denedim:)Ama iyi korumak lazım koku çekmemesi lazım:)Kuru halde hele hiçbir şey olmuyor:)Yalnız şerbetsiz şekerpareyi şerbetlerken ikisinden biri mutlaka çok sıcak olmalı:)
sübniminal mesaj verir gibi sürekli gözüm kayıyordu avatarınabaşımı çevirmek istiyordum tekrar tekrar zıplayan bir kız çocuğu beliriyordu duvarda masada hatta kupamda
sübniminal mesaj verir gibi sürekli gözüm kayıyordu avatarınabaşımı çevirmek istiyordum tekrar tekrar zıplayan bir kız çocuğu beliriyordu duvarda masada hatta kupamda
Nenemin hareketi yeter,birinciliği var kendisinin 2 senedir yapılmıyor artık iyide oldu aslında çok hır gür çıkıyordu..Güzelim yarışmayı sonunda bitirttirdik.