• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
ciddimisin.anlatsana bende dieyyeteyimde faydası olur belki
Yıllardır basen sıkıntısı ceken biri olarak Eylül ayında yarısmaya katıldım orda zıplamaya basladım günde 500 1000 derken günde 2000 zıpladım ciddi anlamda fark olustu takip edeyim bakmak istersen bakabilirsin :))

Nenemin hareketi yeter,birinciliği var kendisinin :KK70::KK70: 2 senedir yapılmıyor artık iyide oldu aslında çok hır gür çıkıyordu..Güzelim yarışmayı sonunda bitirttirdik.
hım ben evelki sene yoktum ondan bilmiyorum demek.evet arada oluyordu anlamsız hırlamalar:KK53:

Lunya al sana nur topu gibi vicdan azabı:KK53:

Bilirim o duyguyu geçmişte ben de yasminin avatarına demiştim ,değişmişti,vicdan yapmıştım.Gerçi yine zıpzıpa ilk ben dedim :olamaz:

Nine demeni tercih ederim.Nickimin değişmesini sevmiyorum:KK34:
Vazgeçtim :63:Sadece ben diyeyim dedim ,herkes demeye başladı :63:Hah buldum :KK58:Kazen sana Nev yazmıştı bir keresinde ,Nev diyeyim ben sana :KK45:

sen bi de gözlerini gör nevoş teyzesi:oops:
Maşallah bebişine çok tatlı :nazar:

Avatarımı değiştim geldim buda ip atlıyor ama hareketsiz :KK70:
Çok güzel olmuş bu:rapci:
Ama Allah için başka olsaydı avatarın bu kadar dikkat çekmezdin :KK53:çabuk hafızamıza kazındı ismin:KK45:

Yıllardır basen sıkıntısı ceken biri olarak Eylül ayında yarısmaya katıldım orda zıplamaya basladım günde 500 1000 derken günde 2000 zıpladım ciddi anlamda fark olustu takip edeyim bakmak istersen bakabilirsin :))
ne yarışması

Çok güzel olmuş bu:rapci:
Ama Allah için başka olsaydı avatarın bu kadar dikkat çekmezdin :KK53:çabuk hafızamıza kazındı ismin:KK45:
Teşekkür ederim :))
Yani sıradan bir resim olsaydı fark edilmezdim ama amacım fark edilmek değildi de biraz börek canım cekti bir bakayım demiştim :D

Teşekkür ederim :))
Yani sıradan bir resim olsaydı fark edilmezdim ama amacım fark edilmek değildi de biraz börek canım cekti bir bakayım demiştim :KK70:
İçimden 6.takım kaptanını bulup etiketlemek geçti bu mesajının üzerine ama üşendim :KK53:

İnşallah güzel çıkar canım sonuçlar :dua: ben yaptırmadım her iki gebeliğim de de ayrıntılıya girmiştim ama
Amin canım, ben ilkinde yaptırmıştım hepsini. Bundada aksatmak istemiyorum :)

Back