- 2 Aralık 2015
- 31.474
- 105.037
Geçen senenin börek şampiyonu ,merak ettim şimdi tarifini,kulağıma deseneAklıma çok güzel tarif geldi de benim tarifim hazır tarif bulamayan yazarsa söyleyeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen senenin börek şampiyonu ,merak ettim şimdi tarifini,kulağıma deseneAklıma çok güzel tarif geldi de benim tarifim hazır tarif bulamayan yazarsa söyleyeyim
Bende giremiyorum pekHeeee,yok canım ,sosyal medya harici başka yerde üyeliğim yok benim.Buraya da bu aralar sık gelemiyorum.Kız okula başladı ya yoğunum
Adım gibi profilimde zıpzıp yapıyorZipzip- her yerde zıplıyordu dur durak bilmiyordu,bildirimlerde ,etikette ,profilde,Onu gören deynepnaz yorulmuştu,yaramaz çocuklara kızar gibi otur biraz poponun üstüne diyordu
Profiline girip bakayım dedim gözüm yoruldu, gözümün önünde zıplayan çocuk gidip geliyor hâlâAdım gibi profilimde zıpzıp yapıyor
Bazen basım dönmüyor değil ama
Geçen senenin börek şampiyonu ,merak ettim şimdi tarifini,kulağıma desene
Değişeyim bariProfiline girip bakayım dedim gözüm yoruldu, gözümün önünde zıplayan çocuk gidip geliyor hâlâ
Adım gibi profilimde zıpzıp yapıyor
Bazen basım dönmüyor değil ama
Ben o değilim dün dikkatimi cektide bir böreklere bakayım dediydimBizim bir meşhur zıpzıpmız vardı her konuda yaş kaç canım derdi..
Yok gayet sevimli duruyor sıkıntı bende gözlük camım yansıma yapıyor böylede saçmalıyorum işteDeğişeyim bari
Kac zamandır böyle kimse demedi
Cocugum daha 30 yasında
Yok en iyisi ben baska profil resmi bulayım gözlerinizi bozmayımYok gayet sevimli duruyor sıkıntı bende gözlük camım yansıma yapıyor böylede saçmalıyorum işte
Beim adım Nevriye değilBu bölümde o isimde kimse yokLen nevriiiyeeeeeeeeeee
Aylarca kalıyor hiç bir şey olmuyor.Ben baklava,revani,kadayıf ve şekerpare koyuyorum:)Yemeden 1-2 saat önce çıkarıyorum kendi halinde eriyor.Hiç bir değişiklik oluyor.Diğer türlüde buzdolabında altta günlerce kalıyor.Şerbet dökmezsen 15-20 gün bile kalıyor.hanımlar şerbetli tatlılar buzlukta saklanır mı? ya da şerbetlemeden buzdolabının normal kısmında 2-3 gün dursa bayatlar mı?
Lunya al sana nur topu gibi vicdan azabıYok en iyisi ben baska profil resmi bulayım gözlerinizi bozmayım
Hava almaz iyi saklarsan hiç bir şey olmuyor:)Yıllardır koyarım:)İlk denemyi diyetteyken eve gelen kadayıfla yapmıştım sonra hepsini denedim:)Ama iyi korumak lazım koku çekmemesi lazım:)Kuru halde hele hiçbir şey olmuyor:)Yalnız şerbetsiz şekerpareyi şerbetlerken ikisinden biri mutlaka çok sıcak olmalı:)baklava değilde kıbrıs tatlısı ya da revani yapıcam şerbetlemesem 3 gün kadar normal dolapta beklese bayatlamaz herhalde marketlerde kuru revani görüyorum onlar duruyorsa bu da durur belki
Ben o değilim dün dikkatimi cektide bir böreklere bakayım dediydim
Beim adım Nevriye değilBu bölümde o isimde kimse yok
Yapacaksan elimde boşta tarifler var:)Herkesin yapacsgı börekler belli oldu mu acaba :))
Ona göre düşüncemde :)))
22 oldu:)başuvurular çoğalıyor galiba.
Değişiyorum arada zaten değişme vakti gelmiştiLunya al sana nur topu gibi vicdan azabı
Nine demeni tercih ederim.Nickimin değişmesini sevmiyorumNevriye ha sevdim bunu,bundan sonra Nevreste ye Nevriye diyorum