Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Zipzip- her yerde zıplıyordu dur durak bilmiyordu,bildirimlerde ,etikette ,profilde,Onu gören deynepnaz yorulmuştu,yaramaz çocuklara kızar gibi otur biraz poponun üstüne diyordu
Zipzip- her yerde zıplıyordu dur durak bilmiyordu,bildirimlerde ,etikette ,profilde,Onu gören deynepnaz yorulmuştu,yaramaz çocuklara kızar gibi otur biraz poponun üstüne diyordu
Aylarca kalıyor hiç bir şey olmuyor.Ben baklava,revani,kadayıf ve şekerpare koyuyorum:)Yemeden 1-2 saat önce çıkarıyorum kendi halinde eriyor.Hiç bir değişiklik oluyor.Diğer türlüde buzdolabında altta günlerce kalıyor.Şerbet dökmezsen 15-20 gün bile kalıyor.
baklava değilde kıbrıs tatlısı ya da revani yapıcam şerbetlemesem 3 gün kadar normal dolapta beklese bayatlamaz herhalde marketlerde kuru revani görüyorum onlar duruyorsa bu da durur belki
Hava almaz iyi saklarsan hiç bir şey olmuyor:)Yıllardır koyarım:)İlk denemyi diyetteyken eve gelen kadayıfla yapmıştım sonra hepsini denedim:)Ama iyi korumak lazım koku çekmemesi lazım:)Kuru halde hele hiçbir şey olmuyor:)Yalnız şerbetsiz şekerpareyi şerbetlerken ikisinden biri mutlaka çok sıcak olmalı:)