Ben aynı böreği şekli bile aynı olsa patateslisine vermem kıymalısına veririm kesinlikle bazı kategorilerde kısıtlama oluyor gibi benzeri diye... halbuki bambaşka iki tarif. Bunu da tarif seçerken anlıyorum ben. mezelerde de vardı aynı birebir değildi ama uygun görülmemişti sonra açılan konularda benim yapacağım tariften farklıydı.
Seni künyenin değişik fantastic hayali ile tanıştırayım kol böreği böyle rulo şeklinde sariliyorsa ya peynirli yada patatesli olmalı ben öyle seviyorum , ama porsiyonluk gibi uzun olursa, kıymalı severim
Kesinlikle haklısın ablacım birebir olduktan sonra insanın Canını sıkar ama çok da sık elememek lazım yarışma sonuçta tarifler farklı farklı yorumlanabiliyor... bu senin elinde olan bişey de değil biliyorum talep meselesi biraz da
Evet, balık yarışmasında bir hatun çok değişik birşey yapmıştı, maşallah hakkınıda vermişti ama hak ettiği sonucu alamamıştı
Çok geç geliyor, zaten çoğu da uymuyor pek.
Beni nasılda tanıyor
Evet çoğu böyle düşünüyor, güzel lezzetlere yazık oluyor.
Seni künyenin değişik fantastic hayali ile tanıştırayım kol böreği böyle rulo şeklinde sariliyorsa ya peynirli yada patatesli olmalı ben öyle seviyorum , ama porsiyonluk gibi uzun olursa, kıymalı severim
Genel boyle iste.
Hamsi tava olsa mesela garanti bir tarif.
Ama tutupta bilmem ne soslu bilmem ne yataginda bilmem ne tutulmuyor iste(anlatisimda muthis)
Genel boyle iste.
Ama tutupta bilmem ne soslu bilmem ne yataginda bilmem ne tutulmuyor iste(anlatisimda muthis)
Valla kim alır bilmiyorum ama kim alırsa alsın çok sevineceğim kesin ortada ayrı ayrı emek var :) ben tattım o Sevinç’i gönlüm ister ki ikinci kez tadayım şaka şaka madalyası olmayan bir hatunun almasını gerçekten çok isterim
Genel boyle iste.
Valla kim alır bilmiyorum ama kim alırsa alsın çok sevineceğim kesin ortada ayrı ayrı emek var :) ben tattım o Sevinç’i gönlüm ister ki ikinci kez tadayım şaka şaka madalyası olmayan bir hatunun almasını gerçekten çok isterim