• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Zorlannnn aldım oylarını, isteyenin bir yüzü kara demişler :KK53:

Kim ben mi, ben asla öyle birşey yapmadım :süslü: hak hukuk adalet :KK53:

:süslü::süslü:

Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. & Smile Forever Smile Forever uzaktan severim demekle olmuyor :sopa::sopa:

Nevros bir dahaki kategori bana uyarsa sunumu on numara yapacağım :sopa::sopa:
Boregin cok guzel bir borek ama yanlis anlamazsan bbirsey soyliycem. Sunum zayif kalmis ondan bence boyle oldu bu kategori.:oops:
Onumuzde ki kategori senden korkalim yani:KK17:

Boregin cok guzel bir borek ama yanlis anlamazsan bbirsey soyliycem. Sunum zayif kalmis ondan bence boyle oldu bu kategori.:oops:
Yanlış anlamaz bunu kendiside biliyor:)

Evet canım yakında başladık:)
Aynı fikirdeyim canım:)
Ben aynı böreği şekli bile aynı olsa patateslisine vermem kıymalısına veririm kesinlikle:kk77: bazı kategorilerde kısıtlama oluyor gibi benzeri diye... halbuki bambaşka iki tarif. Bunu da tarif seçerken anlıyorum ben. mezelerde de vardı aynı birebir değildi ama uygun görülmemişti sonra açılan konularda benim yapacağım tariften farklıydı.

Kız kim uğraşacak sunumla, katılsam yeter. Böyle takildigima bakma, sadece fasulyeden katılıyorum:D:D

Ben aynı böreği şekli bile aynı olsa patateslisine vermem kıymalısına veririm kesinlikle:kk77: bazı kategorilerde kısıtlama oluyor gibi benzeri diye... halbuki bambaşka iki tarif. Bunu da tarif seçerken anlıyorum ben. mezelerde de vardı aynı birebir değildi ama uygun görülmemişti sonra açılan konularda benim yapacağım tariften farklıydı.
Şimdi canım birde neyi nasıl yapacağınızıda bilmiyorum.Genelde resim istiyorum veya anlatılmasını ama benzer şeyler çıkabiliyor.Bence şimdilik çok benzer tarifler olmadı.Eskiden neredeyse birebir tarifler yapılıyordu.Buda can sıkıntısına neden oluyordu:)

Şimdi canım birde neyi nasıl yapacağınızıda bilmiyorum.Genelde resim istiyorum veya anlatılmasını ama benzer şeyler çıkabiliyor.Bence şimdilik çok benzer tarifler olmadı.Eskiden neredeyse birebir tarifler yapılıyordu.Buda can sıkıntısına neden oluyordu:)
Valla eskiden pisti oluyodu ya. Sunum tabaklari ortusu vs farkli oluyordu sadece. Bu sistem bence guzel oldu. He her istedigimiz tarifi alabiliyor muyuz tabi ki hayir,ama bence boyle iyi :halay:

Valla eskiden pisti oluyodu ya. Sunum tabaklari ortusu vs farkli oluyordu sadece. Bu sistem bence guzel oldu. He her istedigimiz tarifi alabiliyor muyuz tabi ki hayir,ama bence boyle iyi :halay:
Bencede iyi oldu daha farklı,güzel tarifler gelmeye başladı:)

Kesinlikle haklısın ablacım birebir olduktan sonra insanın Canını sıkar ama çok da sık elememek lazım yarışma sonuçta tarifler farklı farklı yorumlanabiliyor... bu senin elinde olan bişey de değil biliyorum talep meselesi biraz da Hoppa

Back