• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Gerçekten kim kazanacak çok merak ediyorum bence son güne kadar belli olmayacak arada çok az oy farkı olacak:halay: ben kazanırsam bir daha beni hazır yufka böreklerine almayın beşamel soslu kazanırsa onu da almayın :KK70: ben umutluyum ya içimden bir ses olacak diyor :KK71:

Gerçekten kim kazanacak çok merak ediyorum bence son güne kadar belli olmayacak arada çok az oy farkı olacak:halay: ben kazanırsam bir daha beni hazır yufka böreklerine almayın beşamel soslu kazanırsa onu da almayın :KK70: ben umutluyum ya içimden bir ses olacak diyor :KK71:
Neden olmasın olur tabii :)

Hahahahha feda olsun, bak ilk kez sohbet ediyoruz daha ilk sohbette oylarimi sana verdim:KK70:
Zorlannnn aldım oylarını, isteyenin bir yüzü kara demişler :KK53:

Yaaa ahahah ben boyle yan cizmiyorum su cadi halimle:KK70:

Kim ben mi, ben asla öyle birşey yapmadım :süslü: hak hukuk adalet :KK53:

:süslü::süslü:
Kismet sans valla, ben cok severim pirasali boregi aslinda:ıslık:
Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. & Smile Forever Smile Forever uzaktan severim demekle olmuyor :sopa::sopa:

Nevros bir dahaki kategori bana uyarsa sunumu on numara yapacağım :sopa::sopa:

Abla bu tarif ayırtma geçen sene börek yarışmasından sonra olmuştu sanırım aynı böreği yapan iki kişi oyları paylaşınca ben birinci olmuştum :KK23: o zaman biraz sorun çıkmıştı öyle hatırlıyorum. Ya aslında aynı tarif birebir yapılmadıktan sonra çok da önemi olmamalı :KK19:

Abla bu tarif ayırtma geçen sene börek yarışmasından sonra olmuştu sanırım aynı böreği yapan iki kişi oyları paylaşınca ben birinci olmuştum :KK23: o zaman biraz sorun çıkmıştı öyle hatırlıyorum. Ya aslında aynı tarif birebir yapılmadıktan sonra çok da önemi olmamalı :KK19:
Evet canım yakında başladık:)
Aynı fikirdeyim canım:)

:süslü::süslü:
Bu sene balık olmadı değil mi nevros, her sene oluyordu :KK64:
Henüz olmadı canım:)Olur mu bilmiyorum:)Deniz ürünlerini Kazen bilir.Onun ilgi aşanı:)Yapalım derse yaparız.Yoksa ben diğer kategorilerden istiyorum:)

Back