En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
hayırlısı olsun kimin nasibiyse artık yeni gelin gibi takınıp gezeceğiz inşallah madalyalarla bizde bir gün

Kafam çorba oldu orada arayacağım diye
Sen bana bırak ben hepsinin yerini biliyorum:)
Aslında önce deniz ürünlerine baktım oradaki tarifin resimleri silinmiş.O yüzden aynısı diye dünya mutfağındaki tarifi aldım geldim:)

Sen bana bırak ben hepsinin yerini biliyorum:)
Aslında önce deniz ürünlerine baktım oradaki tarifin resimleri silinmiş.O yüzden aynısı diye dünya mutfağındaki tarifi aldım geldim:)
Nevros bunda ben yoktum, o 2016 balıkta katılmıştı limon ağacı vardı galiba , hâlâ bulamadım. Hatırladığım şey kazen abi oy vermiş ve çok beğenmişti

Bak bu seferde peynirli olanlar değil kıymalı,patatesli ,pizza türü olan tarifler atağa geçti:)
Ben peynirli borekleri pek sevemiyorum, sor bir neden icine bir turlu dogru peyniri kullanmayi beceremiyorum.
He bu kategoride peynirliye verdim cunku cok sevdim seklini sunumunu yarin da denemeyi dusunuyorum ama dogru peynir secimi yaoabilirsem.
Benim tercihim genelde ya ispanakli ya kiymali oluyor yapinca

Haklısın canım öyle daha iyi oluyor:)Yani peynirli olunca mutlaka sıcak olmalı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…