• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Valla kim alır bilmiyorum ama kim alırsa alsın çok sevineceğim kesin ortada ayrı ayrı emek var :) ben tattım o Sevinç’i gönlüm ister ki ikinci kez tadayım :KK45: şaka şaka madalyası olmayan bir hatunun almasını gerçekten çok isterim :KK68:
hayırlısı olsun kimin nasibiyse artık yeni gelin gibi takınıp gezeceğiz inşallah madalyalarla bizde bir gün :D

Kafam çorba oldu orada arayacağım diye :confused:
Sen bana bırak ben hepsinin yerini biliyorum:)
Aslında önce deniz ürünlerine baktım oradaki tarifin resimleri silinmiş.O yüzden aynısı diye dünya mutfağındaki tarifi aldım geldim:)

Sen bana bırak ben hepsinin yerini biliyorum:)
Aslında önce deniz ürünlerine baktım oradaki tarifin resimleri silinmiş.O yüzden aynısı diye dünya mutfağındaki tarifi aldım geldim:)
Nevros bunda ben yoktum, o 2016 balıkta katılmıştı limon ağacı vardı galiba , hâlâ bulamadım. Hatırladığım şey kazen abi oy vermiş ve çok beğenmişti :KK45:

Bak bu seferde peynirli olanlar değil kıymalı,patatesli ,pizza türü olan tarifler atağa geçti:)
Ben peynirli borekleri pek sevemiyorum, sor bir neden icine bir turlu dogru peyniri kullanmayi beceremiyorum.:110:
He bu kategoride peynirliye verdim cunku cok sevdim seklini sunumunu yarin da denemeyi dusunuyorum ama dogru peynir secimi yaoabilirsem.
Benim tercihim genelde ya ispanakli ya kiymali oluyor yapinca:halay:

Ben peynirli borekleri pek sevemiyorum, sor bir neden icine bir turlu dogru peyniri kullanmayi beceremiyorum.:110:
He bu kategoride peynirliye verdim cunku cok sevdim seklini sunumunu yarin da denemeyi dusunuyorum ama dogru peynir secimi yaoabilirsem.
Benim tercihim genelde ya ispanakli ya kiymali oluyor yapinca:halay:
Haklısın canım öyle daha iyi oluyor:)Yani peynirli olunca mutlaka sıcak olmalı:)

3YyGjO.jpg
Aha bu Rose baci yapmıştı :KK45:

Back