• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Sen yüzdenmi veriyorsun inşaAllah banada yüzün çökmüş derler bir gün :KK31::sus:
60 a yaklaşınca yüzüm iyice gidiyor.Sen resimlere bakma benim resimlerde yüzüm büyük çıkıyor:)Bunu herkes söylüyor.Ailemizde böyle bir durum var:)

Erva kiz sana oy veren silinen uye kim acep recep:KK53:ilk defa birisinin uyeliginin silindigini goruyorum yasak degil miydio_O

Vallahi bende bilmiyorum şimdi baktım Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. abla bilgin var mı ? Tek oy için üyelik açıp kendime verecek değilim :eek:

Hanımlar,
erkek veya reklam üyeliği dışında kimsenin üyeliği silinmez, sizlerden birine oy veren kişinin üyeliği silindiyse erkektir, ben erkek üyelikleri kapatıyorum, Kazen'de fırsat bulunca siliyor.

Panik yok herşey yolunda :KK15:

Hanımlar,
erkek veya reklam üyeliği dışında kimsenin üyeliği silinmez, sizlerden birine oy veren kişinin üyeliği silindiyse erkektir, ben erkek üyelikleri kapatıyorum, Kazen'de fırsat bulunca siliyor.

Panik yok herşey yolunda :KK15:
Demek artik erkek uyeler yemek bolumune de dadandi abla:KK57:

Demek artik erkek uyeler yemek bolumune de dadandi abla:KK57:
Yok aslında pek de öyle değil ablacım, yani her bölüme girmeye çalışıyorlar, estetikte, sağlık bölümlerinde yorum yazmaya çalışıp arada sizin anketlere de merak sarıyorlar sanırım :)))

Yok aslında pek de öyle değil ablacım, yani her bölüme girmeye çalışıyorlar, estetikte, sağlık bölümlerinde yorum yazmaya çalışıp arada sizin anketlere de merak sarıyorlar sanırım :)))
Gelmisken oy hakkimi da kullanayim demis:KK70:
Sen de gelmisken oy kullanmaz misin abla:KK53:

Back