• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Hanımlar,
erkek veya reklam üyeliği dışında kimsenin üyeliği silinmez, sizlerden birine oy veren kişinin üyeliği silindiyse erkektir, ben erkek üyelikleri kapatıyorum, Kazen'de fırsat bulunca siliyor.

Panik yok herşey yolunda :KK15:
Doğurabilirdim :KK48:gerçekten mahçup hissettim kendimi :olamaz: değişik insan madem fake yada başka bişeydin neden oy veriyorsun :sopa: açıklama yapmanıza çok sevindim :KK36:

Doğurabilirdim :KK48:gerçekten mahçup hissettim kendimi :olamaz: değişik insan madem fake yada başka bişeydin neden oy veriyorsun :sopa: açıklama yapmanıza çok sevindim :KK36:
Sen cok kizdiysan ben ala bilirim o oyu:KK70:yazik ziyan olmasin:KK70:

Böreğine oy vermeden geçememiş:70:

Sen cok kizdiysan ben ala bilirim o oyu:KK70:yazik ziyan olmasin:KK70:
:dondurma: Aman al al senin olsun istemez pis oy gelmiş benim pizzamı bulmuş hayır yani ne kadar beğendiyse artık boş geçmeyeyim demiş :KK70:

Hadi oyle olsun gelmezsen kuserim abla:KK53:
Ahaaaa bak hemen peşin peşin küserim deyip elimi kolumu bağladı :))))
Siz küsmeyiniz hanımefendiciğim, işleri yapar yapmaz buradayım, oy kullanmazsam taşlayın beni :KK53:

Son düzenleme:
Böreğine oy vermeden geçememiş:KK70:
Onu da anlıyorum ablacım dayanamamış pizzanın güzelliğine suç mu yani o kadar tarif arasından benim böreğime teşrif etmiş beğenmiş oy vermiş diğer böreklere vermemiş :KK45:

Onu da anlıyorum ablacım dayanamamış pizzanın güzelliğine suç mu yani o kadar tarif arasından benim böreğime teşrif etmiş beğenmiş oy vermiş diğer böreklere vermemiş :KK45:
Seni seçtim pikachu:70:

Back