Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ahaaaa bak hemen peşin peşin küserim de deyip elimi kolumu bağladı :)))) Siz küsmeyiniz hanımefendiciğim, işleri yapar yapmaz buradayım, oy kullanmazsam taşlayın beni
Beğeni bildirimleri gelince tırsmadım dersem yalan olur, taşlayın deyince pek bir hevesle beğenilmiş gibi
Nevreste bir daha kendimi taşlatmalı sopalatmalı mesajlar yazarsam diye bana mesaj yasağı mı getirsen ne yapsan hayır niye kendimi ortaya atıyorum ki ben
Valla abla yüzüne karşı da söylüyorum haklı olunca en son geçen hafta geldi annesi sinirlerimi hoplattı Türk gelin aldım bu sefer kendimiz gibi Kürt alacağım diye. Benim ailem dese ırkçı olurlar neden Türk’ten memnun kalmadın mı diyecektim misafir neyse dedim ama eşime cırladım haklısın diyor her zaman ki gibi o yüzden yazdıklarımı okusa bişey demez
Beğeni bildirimleri gelince tırsmadım dersem yalan olur, taşlayın deyince pek bir hevesle beğenilmiş gibi
Nevreste bir daha kendimi taşlatmalı sopalatmalı mesajlar yazarsam diye bana mesaj yasağı mı getirsen ne yapsan hayır niye kendimi ortaya atıyorum ki ben