• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Yedim tabi neden yemiyormuşum:)Yok yok hepsinden yemedim:)Kurabiye ve börek yemedim:)
Evet ben olsam bende onları yemezdim bu menüde :D sarma varken ne kurabiyesi :53:
Bende bugün öğleden sonra mercimek köftesi yedim marulla bu hafta 1.7 kg verdim hedef 70 :) senide beklerim :52: :68:

Tadı gerçekten Harika tarifimin arkasındayım. Beşamel soslu börekle ilk kez katıldığım da onun da arkasındaydım :)
Bende böreğimin arkasindayim. Da yanimda kimse yok, tek kaldim :KK53::KK53: canim pirasam, balim pirasam, bi denecik pirasam :KK53: kimse oy vermesede gonlumun birincisi pirasam :KK37::KK53:

Evet ben olsam bende onları yemezdim bu menüde :KK70: sarma varken ne kurabiyesi :KK53:
Bende bugün öğleden sonra mercimek köftesi yedim marulla bu hafta 1.7 kg verdim hedef 70 :) senide beklerim :KK52: :KK68:
Tebrikler canım:)
Ben tatil sonu başlamayı düşünüyorum:)

Aynen ben sana demiştim:KK70:
Kaşarım oğluma tostluk kadardı mantar desen yok biber desen yok al demeye korkuyorum adama ama ciddi ciddi korkuyorum :issiz: ne yapacaksın boşver ben alayım sana pizza başka bişey yap vs vs onun çenesine düşeceğime sonuncu olur kaderime razı gelirim :51:

Kaşarım oğluma tostluk kadardı mantar desen yok biber desen yok al demeye korkuyorum adama ama ciddi ciddi korkuyorum :işsiz: ne yapacaksın boşver ben alayım sana pizza başka bişey yap vs vs onun çenesine düşeceğime sonuncu olur kaderime razı gelirim :KK51:
Hayırlısı ne diyelim:)

Bende yaratıcılığına güvendim tarifin bakanın vaaayyy bee hazır yufkadan da yapılıyormuş demelerini düşündüm :KK37:
Bayat ekmekten yapılan yufkadanda yapılır gerçi hiç mutfakla alakası olmayan bilemez haklısın..
Ben seni tutuyorum zaten :sus:

Çok kararsız kaldığım ve acımdan koltuk kemirdiğim bir yarışma oldu yine ehehe. Tarifler birbirinden güzel, zor eleme yaptım ona rağmen 5 tarif arasında kaldım. Ancak oyumu bunca zamandır katıldığını bildiğim, birbirinden lezzetli tarifleri olan ancak henüz madalya alamamış gurtmingotam gurtmingotam 'a verdim. Paçanga böreğine bayılırım, tarif de harikaydı. Umarım bu sefer şeytanın bacağını kırarsınız. :) Herkese başarılar bu arada.

Back