• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Öyle deme ama ya aslın da şans iyi bir tarif ben mesela bu pizza böreği son 3 gün kala buldum :) biraz da kendimden kattım tabi :) nevreste ablanın desteği ile katıldım yoksa hiç halim yoktu hergünüm hastanelerde geçiyor :işsiz:
İyi oldu canım hayırlıısı olsun:)Sayende güzel bir tarif öğrendik:)

Öyle deme ama ya aslın da şans iyi bir tarif ben mesela bu pizza böreği son 3 gün kala buldum :) biraz da kendimden kattım tabi :) nevreste ablanın desteği ile katıldım yoksa hiç halim yoktu hergünüm hastanelerde geçiyor :işsiz:
Pizza börek için malzemelerim eksikti birde bacılar bu börek değilkiee pizzaaa der diye ittemedim :D
Olsun ya maksat eğlenmek (züğürt tesellimide şuraya bırakayım ) :53:

Pizza börek için malzemelerim eksikti birde bacılar bu börek değilkiee pizzaaa der diye ittemedim :KK70:
Olsun ya maksat eğlenmek (züğürt tesellimide şuraya bırakayım ) :KK53:
Yoksa ben sana önermiştim değil mi:)

Ben çok beğendim, hiç aklıma gelmemişti. Ilk fırsatta deneyeceğim.

İyi oldu canım hayırlııs olsun:)Sayende güzel bir tarif öğrendik:)
Beşamel de güzel ama onunla başabaş yarışmakta ayrı zevkli :) beşamel kazanırsa bence artık yapılmasın yarışmalarda :dondurma: ama pizza kazanırsa ben daha da börek yarışmasına katılmam çıtayı zirvede birakırım... :sampiyon:başka bir börek kazanırsa sorun yok zaten :halay:

Antep yuvalaması,Antep dolması,Gül börek,Köstebek pasta,Kurabiye :KK45::kk77:
Hepsinden yemedim de :o
Antep sarmaaaaaaa :77:
Hayırlı akşamalar:)
Nasıl akşamalar iyi mi :45:
Lütfen yalnız kalmayalım, en azından acıyı paylaşırız %50,%50 :KK45:
Bana uyar ama olurda yani inşaAllah atak yapar 1. Olursam olursan bölüşecez hediyeyi :D ordada bir fifti fifti :deli:
Yoksa ben sana önermiştim değil mi:)
Şey gibi oldu
Terk edip gittiğin kadına dönde bir bak istedim :D

Beşamel de güzel ama onunla başabaş yarışmakta ayrı zevkli :) beşamel kazanırsa bence artık yapılmasın yarışmalarda :dondurma: ama pizza kazanırsa ben daha da börek yarışmasına katılmam çıtayı zirvede birakırım... :sampiyon:başka bir börek kazanırsa sorun yok zaten :halay:
Sonucu merakla bekliyorum:)

Hepsinden yemedim de :eek:
Antep sarmaaaaaaa :kk77:

Nasıl akşamalar iyi mi :KK45:

Bana uyar ama olurda yani inşaAllah atak yapar 1. Olursam olursan bölüşecez hediyeyi :KK70: ordada bir fifti fifti :deli:

Şey gibi oldu
Terk edip gittiğin kadına dönde bir bak istedim :KK70:
Yedim tabi neden yemiyormuşum:)Yok yok hepsinden yemedim:)Kurabiye ve börek yemedim:)

Pizza börek için malzemelerim eksikti birde bacılar bu börek değilkiee pizzaaa der diye ittemedim :KK70:
Olsun ya maksat eğlenmek (züğürt tesellimide şuraya bırakayım ) :KK53:
Bende yaratıcılığına güvendim tarifin bakanın vaaayyy bee hazır yufkadan da yapılıyormuş demelerini düşündüm :KK37:

Back