• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Erva kiz sana oy veren silinen uye kim acep recep:KK53:ilk defa birisinin uyeliginin silindigini goruyorum yasak degil miydio_O
Neden yasak olsun demek silinmesi gereken bir üyeydi:)Bura ile bağlantılı olmayabilir.Başka bir sebeple siteye gelmiştir.Oy kullanmıştır.Silinmesi gereken bir üye ise silinmiştir.Burası ile bağlantılı olsaydı sadece UI olur ve Kazen gelip burada deşifre eder:)O konuda rahat olun:)

Neden yasak olsun demek silinmesi gereken bir üyeydi:)Bura ile bağlantılı olmayabilir.Başka bir sebeple siteye gelmiştir.Oy kullanmıştır.Silinmesi gereken bir üye ise silinmiştir.Burası ile bağlantılı olsaydı sadece UI olur ve Kazen gelip burada deşifre eder:)O konuda rahat olun:)
Ben zaten erva kendine oy verdi yazmadim nevo sadece uyeligin silinmesini ilk defa gordugumden sordum.yoksa biliyorum oyle bi sey olsa Kazenin desifre edecegini

Ben zaten erva kendine oy verdi yazmadim nevo sadece uyeligin silinmesini ilk defa gordugumden sordum.yoksa biliyorum oyle bi sey olsa Kazenin desifre edecegini
Sadece cevabım sana değil canım genel olarak konuşulmuş ya:)İlk seni yakaladım alıntıladım:)Şahsına demiyorum:):KK200:
Aynen öyledir:)Sanmıyorum kimse böyle bir şey yapsın ve tadımızı kaçırsın :KK45:

Ay abla bende tedirgin oldum o yüzden Kazen abiye yinede yazdım

Tatil cocuklar icin degil miydi:KK53:
Çocuklar tatilde olunca bizde geziyoruz.Mesela ben her yıl tatilde ailemin yanına giderdim bu yıl gitmedim.Öyle olanlar olabilir.Onun dışında bugün evde değildim akşam 6da geldim:)Hasta hasta birde gezmeye gittim:)

Kizlar anneme bunu aldim nasil?o_O
0688751_buyuk-beden-tul-detay-siyah-elbise.jpeg

Tek tesellim yasminin geriden gelip birden birinci olmasi:KK70:
Aynen herşey değişebilir ve zaten beraberlikler ve yakın oylar var.Yada hiç oy almayan bir tarif birden atağa geçebilir:)

Back